Balık burcunun sağlığı

Balık burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Balık ve Yükselen Balık burçlarının sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuzu baz alarak büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Balık burçları Jüpiter ve Neptün tarafından yönetilen hayalperest ve rahatına düşkün burçlardır. Sağlıkla ilişkili Balık burcu sağlığına hayatı boyunca ekstra özen göstermelidir. Rahatına düşkün olduğu için istediğini yer ve hareket etmekten hoşlanmaz. Kilo almaya meyillidir. Bünyesi zayıftır. Bağışıklık sistemi çökebilir. Hastalanınca nazlı olurlar ve sürekli ilgi isterler.

Balık burçlarının hayalperest ve melankolik yapısı onun psikolojik rahatsızlıklara açık olmasına neden olur. Ayakları hassastır, çabuk yorulabilir ve ayakkabı seçimine dikkat etmelidir. Ayak tırnaklarında yaşanabilecek rahatsızlıklara açıktır. Bağımlılıkları olan Balık burcu bu nedenle sağlık sorunu yaşayabilir. Gıda zehirlenmeleri veya alerjik problemlere açık bir bünyesi vardır. Bir su elementi grubunun üyesi olarak su tüketimine dikkat etmelidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.