Dedikodusuz yaşayamıyorlar: Dedikoduyu seven burçlar

Dedikodusuz yaşayamıyorlar: Dedikoduyu seven burçlar
Bu burçlara hemen güvenmeyin. Dedikodu yapmadan duramayan burçlar...

İkizler

Merkür etkisinde İkizler burcu konuşkan ve zeki burçlardır. Meraklıdır ve sosyaldir. Çevresindekiler nerede ne yapıyor bilmek ister. Yakın çevresinin ağzını arar. Sevdikleri onun samimiyetine güvendiği için hayatındaki her detayı onunla paylaşır. Çevresinde olan biten her şeyi hemen herkesten önce öğrenen İkizler burcu da öğrendiklerini hemen başkasıyla paylaşır. İkizler burcu başkalarının hayatları üzerine kritik etmeyi çok sever.

Aslan

Aslan burcu hakimiyet kurmayı seven burçlar. Sevdikleri onun sözünü dinlesin ister. Herkesin her şeyini bilirse etrafındakileri daha kolay yönetebileceğini düşünür. Cana yakın davranır ve karşısındaki anlamadan onu yönlendirir. Aslan burçları başkalarıyla paylaşmaktansa tüm bildikleri kendinde kaldığında liderliği ele alacağını düşünür.

Akrep

Akrep burcu tıpkı diğer su elementi üyeleri gibi güven sorunu yaşayan bir su elementi burcudur. Başkalarının sırrını öğrenirse elinde her zaman bir koz olacağını düşünür. Sezgileriyle sizi analiz eder. Size güven vererek sırlarınızı öğrenir. Kendinden de asla açık vermez ama sizin bütün zaaflarınızı çoktan keşfetmiştir bile. Tabulara sahip olduğundan sırlarınızı eleştirmekten geri durmaz ve bunu başkalarına da anlayışla karşılamış gibi anlatabilir.

Kova

Merkür’ün bir üst modeli olan Uranüs yöneticiliğindeki Kova burçları çok konuşkandır. Sosyal olduğundan arkadaşları onunla her şeylerini paylaşır. Işık hızında tüm bilgiler onda toplanır. Arkadaşlarının en çılgın hikayelerini biliyordur. Zaten algıları çok açık olan Kova burcu, biri ona bir şey anlatmasa bile gördüklerini doğru analiz edip hikayeyi hemen anlayabilir.

Balık

Balık burçları melankoliktirler. Hisleri çok kuvvetlidir. Derdiniz varsa hemen hisseder. Onlar dert paylaşmayı, omuz omuza ağlamayı sever. Empatik oldukları için başkalarının dertlerini öğrenip üzülürler. Sonra da o dertleri bambaşka bir ortamda dile getirip başkalarının da üzülmesini isterler. Yani Balık burçlarının dedikodusu mutsuzluklar üzerinedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.