4 - 10 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri

4 - 10 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri
4 - 10 Eylül haftasında gökyüzünün etkileri neler olacak?

Pazartesi günü Ay boğa burcunda ilerleyecek. Sakinlik ve huzur arayacaksınız. Bugün Merkür ve Jüpiter arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Uzun süredir beklediğiniz bir haber alacaksınız. Seyahat planı yapabilirsiniz. Bir kurs veya seminere katılabilirsiniz. Sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Öğleden sonra Ay’ın gökyüzünde oldukça olumlu görünümleri olacak. Ruhsal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yakınlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda eliniz güçlenebilir.

Salı günü Ay Uranüs etkileşimiyle güne başlayacağız. Venüs retrosu bitecek. Huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ani haberler planlarınızı değiştirebilir. Akşam saatleri duygusal anlamda güvenli hissedeceksiniz. Partnerinizle romantik zaman dilimi geçireceksiniz. Sanatsal çalışmalar için destekleyici zaman dilimi olacak. 23.07’de Ay ikizler burcuna geçecek. İki günlük sakin ve sabırlı enerji yerini harekete bırakacak. İletişim, yakın çevreniz, yolculuklar ve eğitimle ilgili meseleler gündeme gelecek.

Çarşamba günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. 14.05- 14.12 saatleri arasında Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Dua edin, dilek dileyin, bu güzel enerjiyi değerlendirin. Bugün yakın çevre, seyahat, eğitim, ticari projeler gündemde. Mars ile güzel bir bağlantı içinde olacak. Güne motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Cesaretli ve girişken olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle bir arada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle iletişiminiz artacak. Maddi dünyada güç kazanabilirsiniz.

Perşembe günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğle saatlerinde özgüveniniz artabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz. Geceye doğru bağımlılıklarınızdan kopmaya çalışabilirsiniz. Unutkan ve dalgın olacağınız bir zaman dilimi. Sağlığınız hassaslaşabilir.

Cuma günü saat 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. Güneş ve Jüpiter arasında olumlu görünüm oluşacak. Duygularınız ön planda. Aileniz, eviniz ve yuvanızla ilgili konular gündemde olacak. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. İşinizde başarı kazanabilirsiniz. Öğle saatlerinde duygusal hayatınızda sağlam kararlar alacaksınız. Bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Bir otorite figürünün desteğini alabilirsiniz. Geceye doğru Ay ve Mars arasında zorlayıcı bir bağlantı olacak. Sevdiklerinizle gerginlik yaşayabilirsiniz.

Cumartesi günü Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Merkür’le destekleyici açısı sabah saatlerinde yakın çevrenizle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak. Plan ve projelerinizi organize edebilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Öğleden sonra umutlarınız artabilir. Finansal destek alabilirsiniz. Ailenizle bir arada vakit geçirmek iyi gelecek. Akşam saatlerinde duygusal yaralarınız ortaya çıkabilir.

Pazar günü sabah saatleri evinizde bir hareketlilik hakim olacak. Öğle saatlerinde duygusal ve akışta hissedeceksiniz. Affedici olacaksınız. Akşama doğru ruhsal bir baskı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Aslan burcuna geçecek. Aşk, çocuk, hobileriniz ön planda olacak. Özgüveniniz artacak ve güçlü hissedeceksiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.