Victoria ve David Beckham’ın yıllardır kopmayan birlikteliği

Victoria ve David Beckham’ın yıllardır kopmayan birlikteliği
Dünyaca ünlü Beckham çiftinin kopmayan birlikteliklerinin sırrını çözdük. Yıllardır mutlu evliliklerini sürdüren Victoria ve David Beckham’ın uyum analizi…

Victoria Beckham’ın Güneş burcu Koç. Enerjik, eğlenceli, cesur ve iddialı bir kadın. Özgüvenli ve yaratıcı. David Beckham ise Boğa burcu. David Beckham’ın sakinliği Victoria’nın hareketli enerjisini dengeliyor. Victoria ise rahatına düşkün David’i konfor alanından çıkarmaya zorluyor olabilir. Bir taraf ön planda olmayı seven Koç burcu diğer taraf ise bulunduğu alanı koruyup kollayan Boğa burcu. Zodyak’ın ilk burcu Koç, ardından gelen Boğa burcuyla güzel bir tamamlanma yaşıyor.

Victoria’nın iletişimi gösteren Merkür’ü Koç burcunda yer almakta. Sözlerini esirgemeyen ve tartışmacı bir iletişim tarzı var. David’in ise Jüpiter’iyle etkileşim halinde. Victoria’nın verdiği fikirlerle David’in hayattan beklentileri gerçekleşiyor. Bolluk ve bereketi hayatına çekiyor. David de dünya görüşleri ve geniş bakış açısıyla Victoria’nın ufkunu açıyor. Victoria’nın globalleşmesine katkı sağlamış görünüyor. Derin sohbetler etmeyi seven, entelektüel anlamda birbirlerine katan ve çok eğlenen bir çift.

Karşılıklı Venüs ve Mars etkileşimi olan şanslı çift arasında yüksek bir fiziksel çekim var. Victoria’nın aradığı zeki erkek David, David’in aradığı sözleriyle etkisi altına alan kadın Victoria’ymış. Cinsel anlamda çok uyumlular ve birbirlerinden kopamıyorlar. Güney Ay Düğümü ve Venüs etkileşimi olan çift tanıştıklarında birbirlerine kolayca adapte olmuş olabilirler. Birbirlerinin konfor alanılar ve ilişkileri kolay kolay kopmaz.

Merkür ve Ay uyumsuzluğu nedeniyle Victoria, David’in onun duygularını anlamadığını düşünse de Ay’ı Kova olan Victoria, Venüs’ü İkizler olan David’de duygularını ve sevgisini doya doya yaşayabilme potansiyeli bulmuş görünüyor.

Evlilikleri yıllarca sürmesine rağmen Uranüs etkisiyle monotonlaşmamış aksine daima yeni bir hareket kazanmış. Temposu daima değişen bir evlilikleri var.

Aldatma söylentilerine gelirsek, Victoria’nın bireysel haritasında aşk hayatında hayal kırıklığına uğrama potansiyeli görünüyor. David Beckham’ın da göstergeleri buna ışık tutmuş olabilir. Kesin olmamakla birlikte böyle bir ihtimal olabilir diyebiliriz.

Evliliklerini dört çocukla taçlandırdılar. Göstergeler bu kopmayan birlikteliğin doğması gereken çocuklarla daha da güçlendiğini gösteriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.