Ellerinden telefon düşmüyor: Sosyal medya bağımlısı burçlar

Ellerinden telefon düşmüyor: Sosyal medya bağımlısı burçlar
Bu burçlar telefonlarını yanından ayırmıyor. Sosyal medya olmadan yaşamayan burçlar...

İkizler Burcu

İkizler burçları konuşkan ve sosyal burçlardır. Her dakika her şeyden haberdar olmak ister. Arkadaşları ve sevgilisinin nerede ve ne yaptığını merak eder. Teknolojik gelişmelerin de takipçisi olan İkizler elinden telefonu düşürmez. Her anını sosyal medyada geçiren İkizler burcu tam bir sosyal medya bağımlısıdır.

Aslan Burcu

Aslan burçları modaya ve sanata meraklıdır. Beğendiği sanatçıları ve ünlü isimleri takip eder. Ne giymişler, ne takmışlar trendleri takip etmek ister. Elinden telefonu düşürmeyen ve bağımlı olan burçlar arasında Aslan burcu da vardır.

Başak Burcu

Başak burcunun bitmek bilmeyen bilgi ve donanım kazanma isteği vardır. En çok kitabı okuyan burç aynı zamanda sosyal medyada da çok vakit geçirir. Bilimsel gelişmeleri ve günlük pratik bilgileri öğrenebileceği sayfalarda vaktini harcayan Başak burcu da sosyal medya bağımlılarındandır.

Akrep Burcu

Akrep burcunun sorgulayıcı ve araştırmacı yapısı sosyal medyada da kendini gösterir. Yakın çevresini ve sevgilisini bir dedektif gibi takip eder. Gizemli ve sıra dışı olaylara ilgisi de vardır. Yaşama dair gizemli sayfalarda vaktini harcayabilir.

Balık Burcu

Balık burcu hayatındaki her şeye bağımlılık geliştirdiği gibi sosyal medyaya da bağımlıdır. Sanal dünya ona limitsiz ve bilinmeyen bir alan gibi gelir. Kendi yalnızlığının tadını çıkarabileceği bir alan olarak gördüğünden Balık burcu da sosyal medya bağımlılığı olan burçlardandır.

Kova Burcu

Kova burcunun teknolojiyle ilişkisini hepimiz biliriz. En yeni çıkan ürünleri, trendleri takip eder. Herkesten önce denemeyi ve kullanmayı ister. Çok kıymet verdiği telefonunu bir saniye yanından ayırmaz. Yepyeni gündemleri de ışık hızında herkesten önce öğrenir. Bilim ve müzik dünyasındaki gelişmeleri öğreneceği ve yeni estetik gelişmeleri takip edebileceği sayfalarda vaktini harcar. Sosyal medyada aktif vakit geçiren burçlardandır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.