Temizlik takıntısı olan burçlar

Temizlik takıntısı olan burçlar
Elinde temizlik beziyle dolaşıyorlar. Temizliği takıntı haline getiren burçlar...

Başak

Tabi ki temizlik ve titizlik deyince ilk akla Başak burçları gelir. Başak burçları hayatlarının her alanında olmasa da en çok vakit geçirmeyi sevdikleri alanda mutlaka düzenli ve tertiplidirler. Sevdiği ortamın her yerini karış karış temizler ve oda çamaşır kokusundan geçilmez.

Oğlak

Oğlak burçları doğuştan kontrolcü burçlardır. Yaşadığı ortamda ve kullandığı eşyalarda sadeliği tercih eder. Evindeki fazlalıklar onu rahatsız eder ve dağınık, kirli bir yer varsa mutlaka müdahale etmek ister. Kuralcı Oğlak burçları evinde düzeni ve temizliği akıllıca sağlayan pratik burçlardandır.

Aslan

Aslan burcu kral ve kraliçeler gibi yaşamaya layık olduğunu düşünür. Yaşadığı ortamı, kullandığı eşyaları didik didik ederek temizler. Kıyafetlerini mağazadan yeni alınmış gibi görünsün diye en hassas deterjan ve yumuşatıcılarla yıkar. Bazı Aslan burçları temizliğini kendi yapmaz, yardımcılarıyla evinin temizliğini sağlar. Her ne kadar bir eli yağda bir eli balda izlenimi verse de her Aslan burcu evine yardımcı almayabilir. Çünkü o her şeyin en iyisini bilir.

Akrep

Yok etmek ve dönüştürmekle ilişkili Akrep burcu mikroplar ölene kadar ovalamayı bırakmayan burçlardan. Mars etkisi altındaki evhamlı Akrep burcu paniğinden dolayı dağınık olsa bile temiz bir burçtur. Özellikle banyo ve mutfak temizliğine önem verir.

Terazi

Terazi burçlarının orantı ve güzellik takıntıları vardır. Güzel ortamlarda yaşamayı ve şık yemek masalarında yemek yemeyi sever. Yediği yemeğin içtiği içeceğin hijyenik ortamlarda yapılması ve çatal kaşığın lekesiz olması önemlidir. Eşyalarına oldukça nazik davranan Teraziler sahip olduklarının kıymetini bilirler. Temizlediği yerlere mutlaka güzel kokularla son dokunuşu yapmadan temizliğini tamamlamazlar.

Kova

Kova burçları Uranüs etkisi altında burçlardır. Uranüs onlara özel ve orijinal bir karakter vermiştir. Her eşyası ona özeldir, kimse onun eşyalarına dokunsun ve özel alanına girsin istemez. Bu konudaki hassasiyetini dile getiren Kova burcu giyim ve kuşamının da temizliğine önem verir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.