İletişim gücünüz: Merkür

İletişim gücünüz: Merkür
Merkür iletişim gücünüzü, zeka ve öğrenme şeklinizi gösterir. Merkür burcunuza göre iletişim şeklinizin nasıl olduğunu öğrenin.

Merkür Koç

Merkür’ü Koç burcu olan kişiler çok hızlı düşünür ve hızlı cevap verir. Esprili konuşma tarzı vardır. Hızlı sinirlenip patavatsızca konuşabilir. İnatçıdır, fikrinde diretir. Sıkılgan olan Merkür Koç’un saatlerce bir işe konsantre olası zordur.

Merkür Boğa

Merkür’ü Boğa burcu olan kişiler düşüncelerini korumaya meyillidirler. Belirli düşünce tarzı ve kalıpları vardır. Alışılmadık fikirler ona güven vermez. Ahenkli ve sakin bir konuşma tarzı vardır. Kolay kolay sinirlenmeyen sabırlıdır.

Merkür İkizler

Merkür İkizler burcunda yönetici konumdadır. Merkür’ü İkizler burcu olan kişiler çok zeki ve esprili olur. Her şeye açık ve esnektirler. Her şeyden biraz biraz öğrenir ve derinleşmezler. Konuşkan yapılarıyla çok çabuk arkadaşlık kurarlar. Zihinleri çok yönlü çalıştığından stres yapmaya meyillidir. Gerildiğinde dili keskinleşir. Sıkılgan yapısından odağı çabuk dağılır.

Merkür Yengeç

Merkür’ü Yengeç burcu olan kişiler duygularını düşüncelerine karıştırır. Duygusal düşünür, duygusal konuşurlar. Ailesinden öğrendikleri adet ve gelenekler doğrultusunda değerlendirmeler yaparlar. Üslupları çekingen ve yumuşaktır.

Merkür Aslan

Merkür’ü Aslan burcu olan kişiler ben bilirim düşüncesi içindedir. Her sözünde liderlik etmeye çalışır. Emrivaki konuşmalar yapabilir. Yakın çevresiyle eğlenceli bir iletişimleri vardır.

Merkür Başak

Merkür Başak burcunun yönetici gezegenidir. Merkür bu konumda tüm güzel hünerlerini sergiler. Merkür’ü Başak olan kişiler çok zeki ve teknik işlerde başarılı olurlar. Pratik düşündükleri için günlük hayatı kolaylaştırırlar. Her konuşması mantıklı ve sorumluluk almaktan çekinmeyen tarzdadır. Toprak etkisinde olduğu için fikirleri kolay kolay değişmez.

Merkür Terazi

Merkür Terazi burcunda olan kişiler her dakika biriyle iletişim halinde olmayı ister. Paylaşımcı olduklarından yalnız aktivite yapmaktan hoşlanmazlar. İletişimi kuvvetli, adaletli ve uyum sağlayacak niteliktedir.

Merkür Akrep

Merkür’ü Akrep olanlar keskin zekaya ve analiz gücüne sahiptirler. Ellerine aldıkları işi derinleşmeden bırakmazlar. Çevresine güvensizdir. Her şeyin en olumsuz tarafını düşünür ve ona göre planlar. Tabuları olduğu için düşünceleri kolay kolay değişmez. Düşüncelerini hep kendine saklar. Çevresindekilerin sırrını kolaylıkla öğrenebilecek iletişim becerisine sahiptir.

Merkür Yay

Merkür Yay burcunda sevdiği bir konumda değildir. Merkür burada özelliklerini etkin bir şekilde ortaya koyamaz. Merkür’ü Yay burcu olan kişiler patavatsız olabilir. Kültürel farklılıklara merakı onu birçok dil ve inanç öğrenmeye itebilir.

Merkür Oğlak

Merkür’ü Oğlak olan kişiler belirli kural ve kalıp düşüncelere sahiptir. Onların düşüncelerini değiştirmek pek kolay olmaz. İletişim tarzı soğuk ve net olabilir. Mesafeli Merkür Oğlak mantıklı ve güven verici konuşmalar yapar.

Merkür Kova

Merkür’ü Kova olan kişilerin farklı düşünme ve farklı iletişim tarzı vardır. Konuşkandırlar ama konuşmalarında deli mi dahi mi olduğunu anlamak da bir o kadar imkansızdır. Enteresan fikirler ondan çıkar. Siz ne olduğunu anlamasanız da onun düşünceleri sık sık değişir. Şok edici sözler sarf edebilir.

Merkür Balık

Merkür Balık burcunda pek rahat değildir. Merkür’ü Balık olan kişilerin zihinleri dağınık, unutkan ve duygulara odaklıdır. Duygusal ve acıklı konuşmalar yaparlar. Yakın çevresinin hep yanında olduğunu söyler. Sanatsal yeteneklerini değerlendirmelidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.