Koç burcunun sağlığı

Koç burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Koç ve yükselen Koç burçlarının sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuz da büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Koç ve Yükselen Koç

Koç burçları Mars tarafından yönetilen güçlü ve mücadeleci burçlardır. Sağlık problemlerini pek önemsemezler, sıkıntılı durumlarda bile hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ederler. Oldukça güçlü bedene sahip olan ve kolay kolay rahatsızlanmasalar da hassas bölgeleri vardır. Koç burçları atak ve aceleci insanlardır. Telaşlı yapıları nedeniyle sık sık bir yerlere çarpıp düşebilirler, sakarlığa meyillidirler. Koç burcu baş bölgesini yönetir. Baş bölgesi hassastır ve oradan bir rahatsızlık yaşama ihtimalleri fazladır. Migren, baş ağrısı yaşayabilirler. Rahatsızlık yaşamasalar bile bazı Koç burçlarının yüzünde yara izi veya çil görebilirsiniz. Hareketli yapıları olduğu için çoğu Koç burcunun kilo problemi olmaz. Kilo problemi olan Koç burcu da spor yaparak ve beslenme programını düzenleyerek hızlıca kilo verebilir. Agresif tavırlar göstermeye müsait olan koç burçlarının sinir sistemi hassastır. Sinirsel rahatsızlıklara açık olurlar. Ateş elementi burcu olduğu için ateşli hastalıklara yatkındır. Ayrıca köklerle bağlantılı Zodyak’ın ilk enerjisi zaman zaman cinsel veya kadınsal rahatsızlıklar yaşayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.