Yengeç burcunun merak edilen aşk hayatı

Yengeç burcunun merak edilen aşk hayatı
Yengeç burcu Ay tarafından yönetilir. Duygularını göstermekten çekinmeyen Yengeç burcunun merak edilen aşk hayatının detayları...

Yengeç burcu Ay tarafından yönetilir. Aşk insanı olan Yengeç burcu hassas ve duygusal yapısını ilişkilerine de yansıtır. Kırılgandır ve duygularını yoğun yaşar. O hemen aşık olup aile kurmayı ister. Bu nedenle de ailevi değerlere önem veren kişilere ilgi duyar. Aynı özeni ilgiyi ve sevgiyi partnerinden de görürse bir ilişkiye kendini bırakabilir.

Kadınları anaç erkekleri babacan tavırda olan Yengeç burçları ilişkisinde anne veya baba rolünü üstlenir. İlişkide eşiniz gibi davranabilir. Ailesinden biri olarak gördüğü için sahiplenicidir. Yemeniz içmenizden tutun giyiminize kadar ilgilenir. Küçücük bir sorununuzda sizi dinler, anlayışlıdır ve duygusal desteğini esirgemez. Yanı başınızda terapistinizin olduğu bir ilişki düşünün işte Yengeç burcuyla ilişkiniz aynı bu şekildedir.

Yengeç burcunu tanımlarken sembolü bize ipuçları verir, kendi kabuğundan çıkmayı güvenli bulmaz. Bu nedenle duygusal anlamda güven hissettiği bir ilişkide mutlu olur. Çok hassas olan Yengeç burçları alıngandır da. Çoğu zaman neden alındığını anlamasanız bile gönlünün alınmasını ister. Ay yöneticiliğindeki burç Ay’ın hızlı hareket etmesi gibi ruh hali çabuk değişir. Onun dalgalı duygusal durumlarına ayak uydurmanız gerekecek.

Yengeç burcuyla her zaman ilgilenmeli ve sevdiğinizi söylemelisiniz. Duygularını göstermeyi seven Yengeç burcunun sezgileri de çok güçlüdür. Yalan söylerseniz bunu hisseder.

Yengeç burcu kolay kolay sinirlenmez ama duygularına saygı duyulmadığı hissederse sizin de duygularınızı incitmeyi isteyecektir. Tabi sonrasında sizi üzdüğü için hemen pişman olur ve özür diler. Yengeç burcu çok vericidir ama vericiliğinin karşılığını somut dünyada almayı ister. Aile kurmayı ve çocuk istediğini söyleyecektir.

Yengeç burçları partnerine yemek yapmayı, onun her ihtiyacıyla ilgilenmekten beslenir. Partneriyle hayvan sahiplenebilir veya bahçe işleriyle ilgilenebilirler. Birlikte besleyip büyütecekleri, yeni bir şey yaratacakları her alana enerjisini vermek onu mutlu eder. Partneriyle sanatsal etkinliklere katılmak ve evini dekore etmekten mutlu olur.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.