Boğa burcunun merak edilen aşk hayatı

Boğa burcunun merak edilen aşk hayatı
Boğa burçları Venüs tarafından yönetilir. İlişkisinde haz ve mutluluk odaklı olan Boğa burçlarının merak edilen aşk hayatının detayları...

Boğa burçları aşk ve sevgi gezegeni Venüs tarafından yönetilir. Boğa burcu çekici bulduğu kişilere ilgi duyar. Ayağına bekleyen alıcı bir enerjiye sahiptir. İlişkisinde de sakin ve huzurlu hissetmek ister. Güven dolu, sadakatli ve köklü ilişkiler içinde bulunmak ister. Sabırlı boğa burçları ilişkisinde adım adım ve sağlam bir şekilde hareket eder. Haz ve zevk düşkünü Boğa burcunun ilişkisi de tüm duyularına hitap etmelidir. İlişkisinde fiziksel anlamda mutlu olmalıdır. Venüs etkisi altındaki Boğa burcu aşırılıklara meyillidir. Aşırı ilgi bekleyebilir, aşırı haz duymak isteyebilir ve sefa içinde yaşama isteği vardır.

Boğa burçları düzene ve standartları olmasını sever. Bu nedenle belirli standartlar çerçevesinde ilişkiyi yaşar. Partnerinde maddiyat, kariyer, imaj veya giyim kuşam bakımından standartlar arar. Belirli yargılara sahip olan Boğa burcu ilişkisinde de alışılmadık deneyimlere açık değildir. Partneriyle her zaman gittiği mekana gider, bildiği yerden alışveriş yapar, sevdiği yemeği yer. İlişkisinde güven duygusunun karşılıklı sağlanmasını ister. Güven duymadığı, garanti hissetmediği hiçbir yerde durmaz. İnatçı yapısı nedeniyle partneriyle zaman zaman sorun yaşayabilir. Partneri onu eski kafalı bulabilir. Sabırlı olmalarına rağmen sinirlendiklerinde öfkesi ortalığı yerle bir etmeye yeter. Sinirli olduğu zamanlarda eski defterleri açıp size geçmişi hatırlatabilir.

Partneriyle birlikte yemek yapmak, bahçe ve toprakla uğraşmak veya sanatsal hobiler yapmaktan hoşlanır. Alıcı enerjiye sahip Boğa burçları sevdiklerinin ona hediye almasından çok mutlu olur. Ona pahalı ve kaliteli hediyeler alınmasını ister. İlişkisinde el üstünde tutulmak, rahat ettirilmek ister. Onunla keyifli bir ilişki yaşamak istiyorsanız onu pamuklara sarmalısınız. Onu keyifli hissettirdiğiniz sürece güvenilir, sadık ve sizi mutlu eden bir partner olacaktır. Boğa burcuyla ilişki yaşarsanız her zaman verici taraf siz olursunuz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.