Aslan burcunun merak edilen aşk hayatı

Aslan burcunun merak edilen aşk hayatı
Aslan burcu Güneş tarafından yönetilir. Aslan burcunun başrolde olmayı sevdiği aşk hayatının merak edilen detayları...

Aslan burçları Güneş tarafından yönetilir. Güneş’in sıcak enerjisi sayesinde çevresi tarafından samimi ve sıcakkanlı bulunur. Yöneticisi Güneş gibi en önde olmayı ve parıldamayı sever. Aslan burcu özgüvenli ve enerjiktir. Lider yönlü, eğlenceli ve merhametlidir. Flörtöz Aslan burcu asil ve ışıltılı kişilere çekilir. Partneri de kendisi gibi güçlü ve kendini bilen biri olmalıdır. Spor yapan veya yetenekleriyle parlayan birine kolaylıkla tutulabilir. Fiziksel uyuma da çekilen Aslan burçları arzularıyla hareket eder.

Ateş elementi olan Aslan burcu diğer ateş grubu burçları gibi ilk adımı atmaktan çekinmez. Aynı şekilde ilişkiniz süresince sizin de onu pohpohlamayı unutmamanız gerekir. Partneri ona istediği ilgiyi verirse dünyanın en iyi aşığı olur.

Aslan burcu çapkın görünümüne rağmen “kalp” ile bağlantılı bir burç olduğu için aşık olmayı ve tek kişiye bağlanmayı ister. İlişkisinde sadıktır ve vicdanlıdır. Aslan burcu partnerinize bir şeyi yaptırmayı istiyorsanız geri çekilmelisiniz, vicdanı sayesinde sizi üzmeyi istemeyecek ve sizin dileklerinizi yerine getirecektir.

Anı yaşayan ve mutlu olmaya odaklı Aslan burcuyla ilişkinizin her dakikası eğlence dolu geçer. Partnerini mutlu etmeyi önceliği haline getirir. Partnerini güldürmek için tiyatral yeteneklerini sergileyip çeşitli tiplere girebilir. Özel günleri unutmaz, özel günler dışında da hediyelerle partnerini şımartır. Partneri de onu şımartmalıdır. İlgi arsızı olan Aslan burçları ilgi görmediği bir ilişkide kalmaz.

Lider yönlü ve otoriter yapısı olduğu için ilişkinin ipleri elinde olsun ister. Gereksiz kıskançlıklardan hoşlanmaz ama kendi küçük kıskançlıklarıyla partnerini eğlendirebilir. Aslan burcunu sinirlendirmek çok zordur ama sinirlenirse ilk tanıdığınız tatlı kedinin içinden kükreyen bir aslan çıkacaktır. Saygısızlığa tahammülü yoktur. Onun benliğini yok sayarsanız sizi hayatından sonsuza kadar siler.

Aslan burçları partneriyle sinemaya gitmeyi, spor yapmayı, mekan mekan gezmeyi sever. Birlikte alışverişe çıkmaktan, sanatsal organizasyonlara katılmaktan hoşlanır. Çocuklarla vakit geçirmeyi de seven Aslan burcu Güneş yönetiminde olduğu için baba olma isteğini size rahatlıkla ifade eder.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.