Başak burcunun merak edilen aşk hayatı

Başak burcunun merak edilen aşk hayatı
Başak burçları zeka ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Mükemmel ilişki arayışında olan Başak burcunun merak edilen aşk hayatının detayları...

Başak burcu Merkür tarafından yönetilir. Merkür iletişim ve zeka gezegenidir. Başak burçları mantıklıdır, yardımsever ve çözümcü kişiliklerdir. Zeki ve pratiktir. Mantıklı Başak burcu zeki ve iletişim becerisi yüksek kişilere çekilir. Önce gözlemler, ölçer tartar ve güvenirse adım atar. Hemen kendini karşı tarafa bırakmaz. Seçici Başak burcu ilişkisinde adım adım ilerler ki temeli sağlam olsun. Çalışkanlığını ilişkisine de yansıtıp emek verecektir.

Başak burcu düzen insanıdır, ilişkisinde de düzen ister. Başak burcu ilişkisinde sorumluluk almaktan çekinmez. Partnerine aşırı fedakarlık yapabilir. Partnerinin her ihtiyacıyla teker teker ilgilenir. İş hayatında aktif olması için yönlendirir. Maddi dünyada desteğini esirgemez. Sizin sağlığınızla sizden daha fazla alakadar olacaktır. İlişkide en sadık burçlardan biridir. Saygı duyulan ve köklü bir ilişki yaşamayı ister.

Değişken nitelikte olduğu için değişen kararları partnerinin canını sıkabilir. Detaylara takılan biri olduğu için küçücük şeyleri büyütüp ilişkisini sekteye uğratabilir. Partnerini belli bir kalıba oturtmaya çalışıp hayatına karışabilir. İlişkinin akıl hocası gibi davranabilir.

Başak burçları duygusal görünmemelerine rağmen alıngan ve hassas yapıya sahiplerdir. Onların duyguları güven duyduktan sonra açığa çıkar. Verici oldukları için enerjilerini her zaman yenilemeleri gerekir. Kendisi ne kadar yardımsever olsa da ilişkisinde yardım kabul etmeyebilir. Partnerinin Başak burcunun yalnız kalmasına ve enerjisini yeniden kazanmasına saygı duyması gerekir. Yaptığı fedakarlığın karşılığını alamaz ise alınır ve siz neye alındığını anlayamazsınız.

Başak burçları partneriyle iş projeleri üretmekten, evcil hayvan sahiplenmek veya bakım isteyen kişiler ve alanlarla ilgilenmekten keyif alır. Bahçe veya toprakla ilgilenebilirsiniz. Temizlik yapmak, banka gibi rutin işleri birlikte halletmek isteyebilir. Başak burçları iyi şifacılardır. Doğal beslenme veya alternatif şifa yöntemlerini Başak burcuyla birlikte deneyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.