İkizler burcunun merak edilen aşk hayatı

İkizler burcunun merak edilen aşk hayatı
İkizler burcu zeka gezegeni Merkür tarafından yönetilir. İlişkide zihinsel uyum arayan İkizler burcunun aşk hayatının detayları...

İkizler burcu iletişim ve zeka gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Konuşkan İkizler burcu girdiği ortamda kolayca arkadaş bulur. Sosyalliği sayesinde genelde aşksız kalmaz. Şıpsevdi olduğu için birçok kişi arasında kararsız kalabilir. Her konuda bilgi sahibi olduğu için çoğu zaman boş konuşuyormuş gibi bir algıya kapılsanız da aslında mantıklıdır. Arasındaki iletişimin güçlü olduğu ve zeki kişilerden hoşlanır. Zaten sizi de zeki sözleriyle kolaylıkla tavlayacaktır. Çok az kişi şeytan tüyüne sahip İkizler burcuna hayır diyebilir.

ikizler burçları ilişkisinde eğlenceli, konuşkan ve esprilidir. Bol kahkahalı bir ilişki vaat eden İkizler burçları partneriyle duygusal beklentilerden ziyade zihinsel uyuma önem verir. Entelektüel anlamda doyum sağladığında kendini aşık olmuş hissedebilir. Sürekli sizinle iletişim halinde olmak isteyecektir. Onun anlattığı komik hikayelerle sabahlara kadar sıkılmadan konuşabilirsiniz. Bazen meraklı yapısı nedeniyle sizi sorularıyla canınızdan bezdirebilir. İkizler burçları değişken niteliktedir. Hızlı karar değiştirmesi nedeniyle partnerini çıldırtma noktasına getirebilir.

Özgürlüğü onun için her şeydir ve partnerinin de onun kendi alanına saygı duymasını ister. Hayatına, giyimine kuşamına, düşüncelerine karışılmasından hoşlanmaz ve o da size pek karışmayacaktır. İkizler burcuyla esnek bir ilişki yaşarsınız. Arkadaşlarınızla istediğiniz gibi plan yapabilirsiniz zaten o size haber vermeden çoktan arkadaşlarıyla plan yapmıştır. Zihinleri daima hareketli olduğu için şaşırtıcı bir şekilde nadiren de olsa alınganlık yapabilirler. Böyle zamanlarda naz yaparlar ama aynı tavrı siz gösterseniz çocukça bir tavır olarak nitelendirebilirler.

Merkür etkisi altındaki İkizler burçları partneriyle seyahat etmekten hoşlanır. Birlikte kendilerini geliştirecekleri bir eğitime katılabilirler, bilgisayar oyunu oynayabilirler. Ortak bir kitap okuyup veya film izleyip bunun üzerine saatlerce tartışmayı severler. Ticari yetenekleri vardır. Partneriyle geliştirdikleri fikir üzerine ticari projelere girişebilirler.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.