Koç burcunun merak edilen aşk hayatı

Koç burcunun merak edilen aşk hayatı
Koç burcu Zodyak'ın ilk burcudur. Cesur ruhlu Koç burcu maceralarla dolu bir aşk hayatına sahiptir. Koç burcunun merak edilen aşk hayatı...

Zodyağın ilk burcu Koç burcu özgüvenli ve cesurdur. İlk adımı atmaktan çekinmez. Eğlencelidir ve çok iyi bir arkadaştır. Çoğu zaman maskülen hareketleri olsa da aslında çocuk ruhludur ve iyi bir kalbi vardır. Yaratıcı ve ilkleri takip eden biridir. Pek romantik oldukları söylenemez ama onların da kendilerince tutkulu bir ilişki tarzı vardır. Flörtöz doğası kolayca karşısındakinin gönlünü kazanmasını sağlar. İlgi duyduğu kişiye karşı bir rakibi varsa sizi kazanmak için daha da heveslenir. İlişkinin içindeyken de partneriyle rekabet etmeyi sever. Tartışma açmaya meyilli bir yapısı olduğu için ilişkileri mutlaka iniş çıkışlıdır. Lider ruhlu olduğu için ilişkiyi yönetmek ister. Onunla inatlaşmanız en yanlış karar olacaktır. Böyle bir durumda hırçınlaşır ve sizi suçlar. Ona istediğinizi yaptırmak için “Sen bilirsin” derseniz sizin dediğinizi yapacaktır emin olun.

İlişkiniz sırasında daima gizeminizi korumalısınız çünkü sizi tam anlamıyla çözdüğünü hissederse ilişkiniz zayıflamaya başlayacaktır. Sizi şaşırttığı kadar sizin de onu şaşırtmanızı ister ama hiçbir zaman ondan önde olmayın. Bırakın en pahalı hediyeyi o alsın, en büyük sürprizi o yapsın. Özgüvenli hissettiği sürece size eğlenceli ve hareketli bir ilişki sunacaktır. Mars yönetimindeki bu burç ilişkide fiziksel uyumu da önem verir.

Partneriyle birlikte spor yapmayı sever. Yaratıcı çalışmaları birlikte planlamak ister. Koç burcuyla vakit geçirmeyi çok sevseniz de onun her zaman yalnız kalmaktan hoşlandığını unutmamanız gerek. Çok fazla üzerine düşerseniz sıkılır ve yeni maceralara yelken açabilir.

Koç burcu dışarıdan ilişkilerini özgür yaşıyormuş gibi görünmesine rağmen ilişkisinde kıskançlıklar yapabilir. Hatta bu yüzden kavga çıkarabilir.

Sabırsız ve agresyonu yüksek Koç burcuyla ilişki yaşamak her ne kadar zor görünse de hayatın coşkulu yönüyle sadece Koç burcu sizi tanıştırabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.