31 Ağustos günü "Mavi Ay" burcunuzu nasıl etkileyecek?

31 Ağustos günü "Mavi Ay" burcunuzu nasıl etkileyecek?
"Mavi Ay" ın Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarına etkileri... Öncelikle yükseleninizi okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç

Balık burcundaki dolunay sizin geçmişle bağlarınızı gündeme getirecek. Sıkı sıkıya tutunduğunuz duygusal durumlar ve bağlı olduğunuz koşullarla ilgili farkındalık yaşayacaksınız. Eğer sürüncemede giden bir ilişki varsa bağlarınız kopabilir. Hayallerinizi yapılandırırken gerçekçi olmalısınız. Gizli bir konu gün yüzüne çıkabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz ve kendinizi şifalandırmanız gerekli.

Boğa ve Yükselen Boğa

Mavi Ay size geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekçi inşa etmeniz gerektiğini gösterecek. Hobilerinizi işe çevirmek isteyebilirsiniz, önünüze birtakım engeller çıkabilir. Arkadaşlarınıza karşı gereğinden fazla fedakarlık zarar getirebilir. Bağımlılıklarınızı kontrol etmelisiniz. Kendinize ve çocuğunuza karşı sorumluluklarınızı da ihmal etmemelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Kariyeriniz konusunda adım adım ilerlemeli, sadece kendinizi ve arzularınızı düşünmemelisiniz. Ayrıca kariyerinize katkı sağlayacak bir projeye bir kadın figürünün yardımıyla gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aile içi sorumluluklarınızı ve kendinizi de ihmal etmemelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Umudunuzu yitirdiğiniz bir konuda sorumluluk alabilirsiniz. Zihninizi gereksiz senaryolardan uzak tutmalısınız. Yolculuklarda eşya kayıplarına hazırlıklı olun. Yurt dışı, akademik ve ticari çalışmalarınızda kontrolü sağlayabilirseniz başarı kazanacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Aslan burçları sizin için önemli bir dolunay. Güvenlik duvarlarınızı sağlam tutma sınavı vereceksiniz ki çoğunuzun yıkılabilir. Sağlıkla ilgili krizler yaşanabilir. Borç, burs, nafaka, vergi, tazminat ve miras konusunda sorunlar yaşanabilir. Önünüzü görmekte zorlanabileceğiniz bu dolunayda yanılgılara yer vermemelisiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak

Evliliğinizdeki sorumluluklarınız ağır gelebilir. Bazı başaklar eşlerinden ayrılma kararı alabilir. Yakın arkadaşınıza karşı fazla verici olursanız zarar görebilirsiniz. Sizin elinizi kolunuzu bağlayan iş projesi veya anlaşma varsa sonlanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

İş ortamınızda size sorumluluk yükleyen ve önünüzü kesen bir patron veya iş arkadaşınız olabilir. İş hayatınızda emin ve sağlıklı adımlar atmaya çalışın. Sağlık kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Rutin işlerinizde bilinmeyen aksaklıklar çıkabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Aşk hayatınızda duygusal bir soğukluk hissedebilirsiniz. Partnerinize bağımlı olduğunuz noktaları fark edebilirsiniz. Bazı akrepler ilişkilerini sonlandırabilir. Çocuğunuzun sağlığı konusunda endişelenebilirsiniz. Yeteneklerinden para kazanmak isteyen bir akrepseniz özgüven sorunlarınızı bitirmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Aile içinde sizi aşağıya çeken sorumluluklar yüklenebilir. Aile üyelerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşüncelerinizi dışarıya vuramadığınızı fark edebilir ve kendi içinize kapanabilirsiniz. Duygusal anlamda sağlıklı bir zemine ulaşmanız gerekli.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kardeş ve kuzenlerinizin dediklerine alınabilir ve araya mesafe koyabilirsiniz. Yolculuk planlarınızda aksaklık yaşayabilirsiniz. Her şeyi kontrol etme isteğiniz zihninizde bir kaos yaratabilir. Dalgınlığınız artabilir. Eğitim, dijital, ticari projelerinizde beklediğiniz resmi haber gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Kazandığınız paraları elinizde tutmaya çalışmak isteseniz de daha fazla harcama yapabilirsiniz. Konforunuz kaçmış gibi hissedeceksiniz. İş hayatınızda bağlı olduğunuz koşulları değiştirmek için gerçekçi adımlar atmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık

Sizin burcunuzda meydana gelecek Balık Dolunayı keyifsiz hissettirebilir. Üzerinizde sorumluluk ve getirdiği bir baskı olacak. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Sırf bu yüzden arkadaşınızdan kopabilir. İşinizden izin alabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ertelemeyin. Bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.