Burcunuza göre kaygılarınızla başa çıkın

Burcunuza göre kaygılarınızla başa çıkın
Kaygılarınızla nasıl başa çıkacağınızın sırrı burcunuzda saklı. Burçların kaygılarını azaltabileceği yöntemler...

Koç

Koç burcu atak ve enerjik burçlardır. Yüksek yaşam enerjilerinden dolayı enerjilerini doğru yönlendirmeleri gerekir. Aksi halde oldukça agresif olabilirler. Koç burçları enerjilerini akıtmak için dans edebilir ve spor yapabilir.

Boğa

Boğa burçları sakin ve keyif odaklı olmalarına kaygı hissettiklerinde oturdukları yerden kafalarında kurabilirler. Boğa burcu anın tadını çıkarmak için toprak ve bahçe işleriyle uğraşabilir, yemek yapabilir veya sanatsal çalışmalarla ilhamını somut yaşantıya dökebilir.

İkizler

İkizler burçları sinirsel hastalıklara en yatkın burçtur. Kaygılanmaya oldukça müsait yapısını kendini ifade ederek ve bedenini hareket ettirerek azaltabilir. Yakın çevresiyle sosyal ortamlarda daha fazla bulunmalı veya hareketli aktivitelere katılmalıdır.

Yengeç

Yengeç burcu kendi kabuğuna çekildi mi onu bir daha oradan çıkaramazsınız. Kaygı nedeniyle insan içine çıkmayı reddedecektir. Yaşadığı kaygıyı bol bol suyla temas ederek, yüzerek, duş alarak azaltabilir. Rahatlatıcı bir meditasyon da onu yeniden canlandıracaktır.

Aslan

Aslan burçları da diğer ateş elementi üyeleri gibi enerjik ve özgüvenli burçlardır. Enerjisini doğru yönlendiremezse ve istediği ilgiyi göremezse sinirli ve kaygılı biri olur. Spor yapmalı, dans etmeli ya da sanatsal yeteneklerini sergileyeceği ortamlarda bulunmalıdır.

Başak

Başak burcu detaycı ve takıntılı bir burçtur. Her olayda kaygılanır. Bu burcun düzenli spor yapması, sağlıklı beslenmesi ve yakın çevresiyle derdini paylaşmaya ihtiyacı vardır.

Terazi

Terazi burcu kendini yalnızken kaygılı hissedebilir. Yalnız kaldığı zamanlarda bakım yapması ve yaratıcılığını ortaya çıkaracağı çalışmalar yapması iyi gelecektir. Alışveriş de Terazi burcunu mutlu eder. Güzel kokulu mum veya oda kokularıyla yaşadığı ortamın havasını değiştirmelidir.

Akrep

Akrep burcu kaygı ve korkunun kelime karşılığıdır desek yanlış olmaz. Akrep burçlarının merak duygusunu olumlu alanlara yöneltebilir. İlgisini çeken polisiye, gizemli alanlarda kitap okuyabilir, dizi-film izleyebilir. Kendine bir alanı belirlemeli ve o alanda derinleşmelidir. Yüzmek, duş almak diğer su elementi üyeleri gibi Akrep burcuna da iyi gelir.

Yay

Yay burcu genelde iyimser ve neşelidir. Kaygılandığı zamanlarda bulunduğu ortam ona dar gelir. Hemen kendini dışarı atmalı ve sosyalleşmelidir. Hareketli ve maceracı bir spor dalı da Yay burcunun kaygılarını alır götürür.

Oğlak

Oğlak burcu doğuştan kendini kısıtlayan bir burçtur. Kontrol mekanizması güçlü olan bu burcun stresten vücudu kaskatı kesilebilir. Doğrudan vücudunu rahatlatacak egzersizler yapmalıdır ve bahçe ve toprak işleriyle uğraşması iyi gelecektir.

Kova

Özgür ruhlu Kova burçları havadar alanlarda tüm yaşadığı olumsuzlukları unutur. Arkadaşlarıyla sohbet etmeli ya da yalnız başına bir çılgınlık yapmalıdır.

Balık

Balık burcu da su elementi üyeleri gibi kafasında kuran burçlardandır. Hem düşünür hem de üzülür. Bu anlamsız kaygı ve melankolikliğini ancak kendi içindeki sesi bularak yok edebilir. Meditasyon yaparak rahatlayabilir ya da yüzmek onu çok rahatlatacaktır. Çoğu balık burcu stresini ağlayarak da atar.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.