30 Ağustos Günlük Burç Yorumları

30 Ağustos Günlük Burç Yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar

Koç ve Yükselen Koç

Sabah saatlerinde finansal dengeleriniz şaşabilir. 16.56’ya kadar yeni bir projeye başlamamalısınız. Arkadaşlarınızla yaptığınız planlarınız iptal olabilir. Akşam saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün kariyerinizde planlarınız aniden değişebilir. Otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsiniz. 16.56’dan sonra Ay Balık burcuna geçecek. Hayallerinizi gerçekleştirmek için bir sorumluluk alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün seyahat planlarınızda birtakım aksaklıklar çıkabilir. Eğitim ve ticari projelerinizi dikkatli hazırlamanızda fayda var. 16.56’dan sonra Ay Balık burcuna geçecek. Kariyerinizde bir hayalinizi gerçekleştirmek için bir sorumluluk alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün güvenlik duvarlarınızı kırmak ve özgürleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir aradayken fazla harcama yapabilirsiniz. 16.56’dan sonra Ay Balık burcuna geçecek. Projelerinizi gerçekleştirmek için bir sorumluluk alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün ikili ilişkilerinizde iletişimde ani kopuşlar yaşayabilirsiniz. İş anlaşmalarınızda da işler planladığınız gibi gitmeyebilir. 16.56’dan sonra borçlarınızı yeniden yapılandırmak isteyeceksiniz. Yeni bir finansal sorumluluğun altına girebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Ay Kova burcunda seyahatine devam ediyor. İş hayatınızda ani gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Rutin işlerinizde bazı aksaklıklar yaşanabilir. 16.56 sonrasında ilişkinizde inisiyatif alacaksınız. İş sözleşmelerinizde bir sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Aşk hayatınız, çocuğunuz ve hobileriniz ana gündeminiz olacak. 16.56’ya kadar bu alanları derleyip toparlamakta zorlanabilirsiniz. 16.56 sonrasında iş hayatınızda bir sorumluluk üstelenebilirsiniz. Aile üyelerinizin sağlığıyla ilgili meseleler ön planda olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Akşam saatlerine kadar ev ortamındaki işlerinizi yoluna koymakta zorlanabilirsiniz. Gayrimenkul alım satı işlemleriniz ertelenebilir. 16.56 sonrasında Ay Balık burcuna geçecek. Hobinizi işe dökme kararı alabilirsiniz. Çocuğunuzun sorumluluklarını yerine getirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Ay Kova burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizle haberleşmeleriniz sırasında yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Eğitim, ticari ve dijital projelerinizi rayına oturtmakta zorlanabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz sırasında aksaklıklar çıkabilir. 16.56 sonrasında aile ve evinizle ilgili bir konuda inisiyatif alacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Akşama kadar maddi kaynaklarınız gündeminizde olacak. Gelir ve giderlerinizi belli standartlara oturtmakta zorlanabilirsiniz. 16.56 sonrasında Ay Balık burcuna geçiyor. Kardeşlerinizin eğitim hayatıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Ay bugün sizin burcunuzda ilerliyor. Akşam saatlerine kadar projelerinizi ve planlarınızı hazırlamakla meşgul olacaksınız. 16.56’dan sonra Ay Balık burcuna geçiyor. Maddi dünyada sorumluluk üstlenmek isteyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Akşama kadar geçmişten bu yana çözülmemiş konular gündeme gelebilir. 16.56 sonrası Ay sizin burcunuza geçecek. Kendinizi duygularınızı kontrol etmek zorunda hissedebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bir sorumluluk alma aşamasında olacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.