Venüs burcunuza göre nasıl bir aşıksınız?

Venüs burcunuza göre nasıl bir aşıksınız?
İlişkilerde nasıl biri olduğunuzu ve beklentilerinizi anlatan Venüs'ünüze göre aşk yaşantınız... Venüs burcunuz ve bulunduğu eve göre ayrı ayrı okuyabilirsiniz.

Venüs Koç Burcunda / 1. Evde

Aşk ve nefret bir arada… Bir gün didişir bir gün sevişir. Kendine bir macera mı arıyor, öfkesini çıkaracak birini mi, eğlenceli bir yol arkadaşı mı, tam olarak kestiremeyebilirsiniz. Çünkü her birini an an yaşarsınız. Hevesli ve mücadelecidir aşık olunca. Görsellik ve özgüven arar partnerinde. Flörtöz aşık sizden etkileniyorsa peşinizden koşturur. Hiçbir zaman ona ta anlamıyla kendinizi bırakmamalısınız. Özgürlüğüne düşkündür ama bencil olabildiği için size aynı esneklikte davranmayabilir. Kadınları sert, erkekleri maço olabilir. Tabi çok eğlenceli bir partner olması tüm bunları silip süpürecektir.

Venüs Boğa Burcunda / 2. Evde

Huzur, keyif, haz, konfor, zevk, sefa olsun yeter… Güzel, yakışıklı, çekici, yetenekli, eli lezzetli bir partner arar. Aşkta somut değerleri vardır. Fiziksel uyum ve finansal standartlar önemlidir. Garantici bir aşık. Belirli güzellik, ilişki ve eğlenme anlayışı olabilir ve alışkanlıkları dışına çıkmayı pek sevmezler. Venüs Boğayla dünyanın nimetlerinden faydalanabilirsiniz ama bulunduğunuz alanda. Hareket ve yenilik pek ona göre değil. Oldukça sahiplenici ve kıskanç yapısını da es geçmemek lazım. Onun sabit ama rahat dünyasında var olmaya karar verirseniz kesinlikle sizi öz değerli hissettirecektir.

Venüs İkizler Burcunda / 3. Evde

Esprili, konuşkandır ve güldürmeyi eğlendirmeyi sever. Aranızda mutlaka iyi bir iletişim olmalıdır. Kafa yapınıza hayran kalmalıdır. Hareketli, meraklı, gezmeyi seven, açık fikirli ve esnek bir aşıktır. Sizden de bunu bekler. Flörtözdür, aynı anda birden seçeneği olduğunun farkındadır. Yakın çevresinde, ilkokul, lise arkadaşlarında ya da sosyal medyada bulur aşkı. Eğer onu fikirlerinizle fethetmişseniz kazandınız, esprilerini sizin için yapacaktır. Zekasını sizi elde etmek için kullanır. Işıltılı bir partnerle neşe ve keyif odaklı, birbirinize katacağınız bir ilişkinin içindesiniz…

Venüs Yengeç Burcunda / 4. Evde

Tam bir sıcak yuva insanı… Evine bağlıdır. Size anne veya baba olacaktır ilişkide. Besler büyütür, yedirir içirir, korur kollar. Aşk onun için mutlu aile hayatı demek. Şefkat ve sarıp sarmalama duygusunu hissetmek ister. Kırılgan, alıngan, duygusal ve hassas bir partner. Sezgileri yüksek… Ruhsal ve duygusal anlamda tamamlanmalı. Çocukları, yemek yapmayı, ev ortamını sever. Partnerinde de bunları arar. Tabi bunun yanında Venüs yengeç kadınları oldukça feminen, erkekleri de maskülen görünümleri görünümleriyle göze hitap ederler.

Venüs Aslan Burcunda / 5. Evde

Aşkın hakkını verenlerden. Sevgisini cömertçe sunar, aynı ilgiyi de bekler. Lüks hediyeleriyle gözlerinizi kamaştırır. Abarta abarta yaşar ve gösteriş yapar. Eğlenceli, çocuk ruhlu, iddialı, lider yönlü ve cazibeli bir partnerdir. Aynı şekilde partneri de Güneş gibi parlamalıdır. Yanına yıldız gibi birini yakıştırır. Popüler, şöhretli biriyle olabilir. Güzelliğinden çok havası, duruşu olmalı, giyim kuşamıyla dikkatleri üzerine toplamalı diye düşünür. Spor yapan, sosyal, özgüvenli, yetenekli ve kendinin farkında kişiler Venüs aslanın radarına girebilir. Göz önünde ve ışıltılı bu ilişkiyi kendi yönetirse sizi kral ve kraliçe gibi hissettirecektir.

Venüs Başak Burcunda / 6. Evde

Seçici bir partner… Mantıklıca düşünür, taşınır, kritik yapar. Aşk onun için bir sorumluluk ama aradığı güveni bulursa fedakarlık yapmaya hazırdır. İlişkide iletişim kurabilmeye ve zekaya önem verir. Sizin sağlığınız, rutin işlerinizle ilgilenir, günlük hayatınıza çeki düzen verir. Aşkı sade, titiz, düzenli ve plan programla yaşar. Bazen takıntılara varabilir bu durum. İlişkilerde çözümcüdür. İlişkisini ilmek ilmek örer. Duygusallığı zamanla ortaya çıkar. Sade, doğal ve zarif bir güzellik, yakışıklılık anlayışı vardır. Eğer mantığına uyuyorsanız, zeki ve iletişimi kuvvetli, üretken biriyseniz ilişki için çabalayacaktır.

Venüs Terazi Burcunda / 7. Evde

İnsana aşık, sevgiye aşık ve bağlanmaya aşık bir partner. Aşk ve ilişki onun hayatının temel taşları. Güler yüzlü, sosyal, bilgili ve maharetlidir. Bakımlı ve güzeldir aynı şekilde partnerinde de bir oran ve estetik arar. Onu yalnız bırakmamalısınız, hiç hoşlanmaz. İlginizi ve sevginizi her daim hissettirmeli ve söylemelisiniz. Nazik ve görgülü davranışlara bağlanır. Huzurlu bir ilişki arayışındadır. Haksızlıktan hoşlanmaz. İlişkide denge, eşitlik ve uyumdan yana olsa da barışçıl yapısından dolayı çoğu zaman geri adım atar ve size uyum sağlar. Uzun süreli ilişkiye, evliliğe en yakın partnerdir.

Venüs Akrep Burcunda / 8. Evde

Aşk Venüs Akrep için dipsiz bir kuyu ve etraf çok karanlıktır. Yoğun hissederler ve derinden sarsılırlar. İlişkide ruhsal ve fiziksel bir tamamlanma yaşamak ister. Seksapalitesi yüksek, gözü kara, karizmatik, stratejik ve büyüleyici bir partnerdir. Partnerinde de güç ve çekim arar. İlişkilerde kolay kolay güvenmez. Güvenene kadar ketum, soğuk ve esrarengiz davranabilir. Kalıpları, aşılması gereken korkuları vardır. Aşık olduklarında kaygı ve şüpheleri artar bu nedenle fazla kıskançtırlar. Maddi ve manevi güç ve kontrol ellerinde olsun isterler. Kızdırırsanız intikamı ağır olacaktır. Eğer ona güveni ve kontrolü verirseniz gücünü yapıcı bir şekilde kullanır. Size görünmez iplerle bağlanır, bilmediğiniz yönlerinizle tanıştırır.

Venüs Yay Burcunda / 9. Evde

Neşeli, iyimser, kültürlü, adaletli, cesur bir partner. Kendini geliştirebileceği, farklılıklar yaşayabileceği, gezebileceği bir partner arayışında. Flörtözdür. Ufkunu genişletecek, derin sohbetler edebileceği biri onun gönlünü kazanır ama aynı anda zamanda birlikte eğlenebilmeye de önem verir. Bir tarafınız olgun ve bilge ruhlu olmalı bir tarafınız da macera arayışında bir cesur. Görsel yönden yapılı ve fit görüntü ilgisini çekecektir. Venüs Yay ile çıkacağınız yolculukta yaşayacağınız farklı deneyimler sizi bambaşka biri yapacaktır.

Venüs Oğlak Burcunda / 10. Evde

Kariyerde başarılı, maddi dünyada güçlü, saygı duyulan biri misiniz? İlk aşamayı geçtiniz. İkinci aşama aklına uyuyor musunuz? Sizinle mantıklı bir şeyler konuşabilir mi? Olgun tavırda ve duruşuna güvenen biriyseniz kapının ardında size bir hazine var. İlk görüşte temkinli ve soğuk duruşunun yerini sakin, sabırlı ve sadık bir aşık alacaktır. Sizin için sağlam ve güvenli bir ilişki kurar. Uzun soluklu ilişkilerde en başarılı Venüs Oğlaktır tabi ona o güveni verdiyseniz. İlişkilerde alışılagelmiş bir kafaya sahiptir, kuralları olabilir. Toplum tarafından onaylanan, bilinen ilişkiler kurar. Kontrolü kaybetmeyi sevmiyor ama siz ondan daha güçlüyseniz buna saygı duyar ve ipleri sizin elinize verir.

Venüs Kova Burcunda / 11. Evde

Sıra dışı bir aşk anlayışı vardır. Zekayı çekici bulur, arkadaşlık kurmak ister. Donanımlıdır, eğlencelidir. İyi bir arkadaştır. Duygudan ziyade beynine ve hayalindeki profile uymalısınız. Marjinal, farklı bir havaya sahip, sürprizli kişilere çekilir. Arkadaşıyla ilişki yaşayabilir. Bilgi birikimi yüksek birini çekici bulabilir. Toplum tarafından alışılagelmemiş ilişkiler yaşayabilir. Yeniliklere açık, sınırları olmayan bir partner var karşınızda. Özgürlüğüne saygı duyan biriyle olabilir. Akıllı ve dürüsttürler hatta her şeyi partneriyle paylaşabilirler. Venüs Kova partnerinde görselliğe önem verir.

Venüs Balık Burcunda / 12. Evde

Aşka aşık… Bazen birinin onu sevmesine aşıktır bazen de hayalindeki kişiye. Duygusal anlamda doyurulmaya ihtiyaçlara vardır. İnanılmaz empatik. Hisseder ve içselleştirir sizin de duygularınızı önceliği yapar. Aşkı yaratıcı güç ve kendisiyle arasında bir bağlantı olarak görürler. Biraz duygusal biraz ruhsal bir yolculuktur. Kolay bağlanır zor kopar. Siz isteyin her şeyini size altın bir tepside sunabilir. O kadar fedakar, affedici, duygusal ve romantik bir partnerdir. Çoğu zaman hayalindeki partnerle gerçeği karıştırır bu da ilişkisinde hayalkırıklığı yaşamasına neden olabilir. Melankolik ve arabesk ruh haline çabuk girerler. Aşk acılarına tutunmayı severler. Güzelliği, yakışıklılığıyla, giyim kuşamıyla kendilerine kolayca aşkı çekerler. İlişkiyi sizin yönlendirmenize izin verecektir. Sezgileri çok yüksektir ve herhangi bir hatanızı hisseder.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.