27 Ağustos Günlük burç yorumları

27 Ağustos Günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Kariyerinizde finansal olanaklarınızı artıracak fırsatların peşinden koşacaksınız. Geceye doğru Mars Terazi burcuna geçecek. İlişkilerinizde 1,5 aylık önemli bir döngüye giriyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün projelerinizi kontrollü ve özgüvenli bir şekilde hayata geçirme çabasında olacaksınız. Mars geceye doğru Terazi burcuna geçecek. İş hayatınızda taşları yerine oturtma mücadelesi vermeye başlayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Borçlarınızı derleyip toparlamaya çalışacaksınız. Ailenizden destek arayabilirsiniz. Mars'ın Terazi geçişiyle yaklaşık 1,5 ay aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili meselelerle meşgul olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün ilişkinizde ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Projenizin hazırlıklarını tamamlama temposu içinde olacaksınız. Geceye doğru Mars'ın Teraziye geçişiyle aile ve ev hayatınız yaklaşık 1,5 ay gündemde olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

İş hayatınızda statünüzü sağlamlaştırmak için bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Rutin işlerinize harcamalarınız artabilir. Mars Terazi geçişiyle gece saatlerinde yakın çevrenize daha fazla vakit ayırmaya başlayacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün aşk hayatınızda bir umudun gerçekleşmesi için çaba sarf edeceksiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı için gerekli evrak ve belgelerde aksaklık çıkabilir. Mars Terazi geçişiyle 1,5 ay harcamalarınız artacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün aile içinde bir finansal fırsatın yeniden gündeme gelmesiyle sessizce planlamanızı yapacaksınız. Mars Terazi geçişi hayatınızda önemli bir döngüyü başlatacak. 1,5 ay boyunca enerjinizi dengeli harcamaya çalışmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün yakın çevrenizle haberleşmeler size umut verebilir. Kalabalık arkadaş grupları katılmadan önce bir daha düşünün, yorucu geçebilir. Mars'ın Teraziye geçişiyle kendi içinizde dengeyi bulmaya çalışacağınız 1,5 aylık bir döngü başlayacak.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün kazançlarınız konusunda şanslı gelişmeler yaşanabilir. Otorite figürlerine kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Mars geceye doğru Terazi burcuna geçecek. Arkadaş ortamınız ve projelerinize kendinizi kanalize edeceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Sakinliğiniz ve sabrınızla takdir toplayabilirsiniz. Mars gece saatlerinde Terazi burcuna geçecek. İmajınızı ve kariyerinizi güzelleştirmeye enerjinizi akıtacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Borçlarınız artabilir. Beklediğiniz bir finansal kaynak varsa aksaklık çıkabilir. Bugün Mars Terazi burcuna geçiyor. Yurt dışı ve akademik projelerinizde ivme kazanmaya başlayacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

Projeleriniz konusunda birtakım aksaklıklar çıksa bile başarı inancınızı koruyacaksınız. Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınız kuvvetlenecek. Mars Terazi burcuna geçecek ve yaklaşık 1,5 ay borçlarınızı dengeye oturtmaya çalışacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.