26 Ağustos günlük burç yorumları

26 Ağustos günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar

Koç ve Yükselen Koç

Sabah saatlerinde dalgın hissedeceksiniz. Sağlığınız hassas olacak. Patronunuzla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Akşam 16.00 civarında Ay oğlak burcuna geçecek. Kariyer planlarınız üzerine yönelebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sabah maddi endişelerden bağımsızlaşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda soğukluk hakim olabilir. Çocuğunuzun arkadaş ortamıyla bir sorunu ortaya çıkabilir. 16.00 civarında akademik ve yurt dışı projelerinize odaklanacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Güne keyifsiz başlayabilirsiniz. Aile içinde birtakım sorunlar oluşabilir. 16.00 civarında Ay oğlak burcuna geçecek. Borçlarınızı yeniden yapılandıracaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

İş projelerinizde umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde mesafe hissedeceksiniz. 16.00 sonrasında ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız üzerine yoğunlaşacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sabah yaşam enerjiniz olmayabilir. Aşk hayatınızda kopmaya çalıştığınız duygular sizi yorabilir. Finansal kısıtlılık yaşayabilirsiniz. 16.00 sonrasında iş yerinde sıkı bir çalışma temposuna gireceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Güne aile içinde hayal kırıklıklarıyla başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bir soğukluk hissedebilirsiniz. Akşama doğru aşk hayatınızda kontrolü ele alacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sabah saatlerinde yakın çevrenize karşı alınganlık yapabilirsiniz. Sağlığınız bugün hassas olacak. İş ortamınızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Akşama doğru aile hayatınızdaki gelişmeler ön plana çıkacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün parasal kayıplarınız olabilir. Arkadaşlarınızla aranızda mesafe hissedebilirsiniz. Akşam sonrası yakın çevrenizle ciddi konular konuşacaksınız. Bir iş seyahatine çıkabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün kendi içinizde hayal kırıklıklarınızdan kurtulmaya çalışacaksınız. Kariyerinizde kendinizi ispatlama mücadelesi verebilirsiniz. Akşam sonrası kazançlarınız gündemde olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sabah saatlerinde bağımlılıklarınızdan kopmaya çalışacaksınız. Telefon görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Akşam sonrası Ay sizin burcunuza geçiyor. Sabırlı ve sakin bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sabah plan ve projelerinizi gerçekleştirme umudunuz kırılabilir. Kazançlarınızda bir kısıtlılık yaşanabilir. Akşam sonrası kendi içinize dönmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sabah kariyerinizde yönünüzü göremeyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve sağlığınızda birtakım sınavlardan geçebilirsiniz. Akşam sonrası iş arkadaşlarınızla bir organizasyona katılabilirsiniz. Plan ve projeleriniz üzerinde çalışacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.