28 Ağustos – 3 Eylül 2023 haftası gökyüzü etkileri

28 Ağustos – 3 Eylül 2023 haftası gökyüzü etkileri
28 Ağustos - 3 Eylül 2023 haftasında gökyüzü sizi nasıl etkileyecek?

Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda güne başlıyoruz. İş yaşantınızda sıkı çalışacağınız bir gün geçireceksiniz. Finansal kaynaklarınızı yapılandırabilir ve başarı kazanmak isteyebilirsiniz. 15.00 civarı duygusal krizlere açık bir zaman dilimi geçireceksiniz. Akşam saatlerinde Ay Kova burcuna geçecek. Arkadaşlarınız, projeler, dernek, ekip çalışmalarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda motive edici gelişmeler yaşayacaksınız.

Salı günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişimin hızlı akacağı bir gün. Öğle saatlerinde sizi mutsuz edecek bir şey yaşayabilirsiniz. Bir konuda tatminsizlik hissedebilirsiniz. Akşam Ay’ın Jüpiter’le yapacağı görünüm gereksiz bir umudun peşine düşmenize neden olabilir. Riskli yatırımlardan uzak durun.

Çarşamba sabahı duygusal anlamda bağlı olduğunuz bir kişi veya ortamdan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Önemli bir işi başlatacaksanız akşam 17.00 sonrasını tercih etmenizde fayda var. Akşam itibariyle duygusal konular, bağımlılıklarınız ve yalnız kalma isteğiniz ön plana çıkacak. Ay’ın Satürn’le etkileşimi kendinizi sıkmanıza ve yorucu bir sorumluluk hissetmenize neden olabilir.

Perşembe günü Ay Balık burcunda ilerleyecek. Duygusal konular, sanatsal çalışmalarınız ve sağlığınızı ilgilendiren meseleler gündemde kalacak. Akşama doğru işinizde başarı kazanabilirsiniz. Duygusal motivasyonunuz yükselecek. Manevi çalışmalar yapmak çok iyi gelecek. 21.00 civarı bir konuda ikilem yaşayabilirsiniz.

Cuma günü sabah saatleri Ay ve Neptün etkileşimiyle güne uyanacaksınız. Dalgın olabilir ve hassas hissedebilirsiniz. Öğle saatleri duygularınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı hissedeceksiniz. 16.25 sonrasında Ay Koç burcuna geçecek. Üzerinizdeki ağır enerjiyi atacaksınız. Canlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjinizin yükselmesiyle sevdiklerinizle tartışmalara da açık bir zemin bırakacaksınız.

Cumartesi sabahı Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Özgüveniniz artacak. Ay ve Venüs arasında pozitif bir görünüm meydana gelecek. Öğle saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli bir organizasyon planlayabilirsiniz. Partnerinizle romantik ve keyifli vakit geçireceksiniz. Sanatsal çalışmalar, alışveriş veya bakım yapmak için destekleyici bir zaman dilimi olacak. Geceye doğru Ay ve Chiron asteroidi etkileşim kuracak. Duygusal yaralarınız ortaya çıkabilir. Baş ağrısı veya sakarlıklar yaşayabilirsiniz.

Pazar günü ise yine Ay koç burcunda seyahat ederken güne başlayacaksınız. 15.00 civarı kıskançlık hissedebilir veya partnerinizden baskıcı tavırlar görebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekli. Akşam saatlerinde Ay boğa burcuna geçecek. Sakinlik ve huzur arayacaksınız. Sabırlı hissedeceksiniz. İştahınız açılabilir. Bahçe işleriyle uğraşabilir, yemek yapabilir veya sanatsal çalışmalar üretebilirsiniz. Finansal gelişmeler öne çıkabilir. Geceye doğru isteyerek bir sorumluluk alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda kalıcı adımlar atmak isteyeceksiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.