28 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumları

28 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Bugün kariyerinizde güç sahibi olacaksınız. Patronunuzla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Akşama doğru arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün planlarınızdan taviz vermeyecekseniz. Yurt dışı ve akademik çalışmalarınızda ısrarcı davranabilirsiniz. Akşama doğru kariyerinizde yeni gelişmeler sizi heyecanlandırabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün takıntılı ve kaygılı bir ruh halinde olabilirsiniz. Akşama doğru Ay'ın Kovaya geçişiyle enerjiniz yükselecek. Beklenmedik bir seyahat planı size iyi gelebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

İkili ilişkilerinizde kıskançlık yaparak partnerinizin üzerine çok düşebilirsiniz. İş projeleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Akşama doğru finansal kaynaklarınızda ani değişimler olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

İş ortamınızda birtakım krizler çıkabilir. Sağlığınız önem kazanacak. Akşama doğru Ay Kova burcuna geçiyor. Eşiniz yapacağı sürprizle sizi şaşırtabilir.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün aşk hayatınızda tutkulu ve güçlü olacaksınız. Hobilerinizden para kazanan biriyseniz birtakım krizler çıkabilir. Akşama doğru yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün aile içinde bazı problemler sizi yorabilir. Akşama doğru aşk hayatınız canlanmaya başlayacak. Çocuğunuzla keyifli bir aktivite yapmak için ideal bir gün.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün yakın çevrenize sorgulayıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Plan ve projelerinizde birtakım krizler çıkabilir. Akşama doğru aile hayatınızda ani gelişmelerle ilgileneceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün kazançlarınızla ilgili meseleler gündeminizde olacak. Rahatınız kaçabilir. Akşama doğru yakın çevrenizle sürpriz bir plan yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugünün temposu sizi hem bedensel hem de ruhsal anlamda yorabilir. Akşama doğru yeni kazanç fırsatları ayağınıza gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün kaygılı bir ruh haliniz olabilir. Her konuda kontrol sahibi olmak isteyecekseniz. İşlerinizi gizlilikle yürüteceksiniz. Akşama doğru enerjiniz tazelenecek. İletişim trafiğiniz hızlanabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün arkadaşlarınızla bazı problemler yaşayabilirsiniz. Projeleriniz üzerinde adım adım çalışırken bazı pürüzler ortaya çıkabilir. Akşama doğru daha önce denemediğiniz bir şeyi deneyerek farklılık yapabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.