Burçlar hangi fiziksel özellikleriyle beğeni topluyor?

Burçlar hangi fiziksel özellikleriyle beğeni topluyor?
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının en beğenilen fiziksel özellikleri...

Koç ve Yükselen Koç

Koç burçlarının baş bölgesi dikkat çeker. Saçları yoğun ve gürdür. En estetik yeri yüz şeklidir. Çoğunun yüzü kalp şeklinde olur. Belirgin kaşları vardır. Çoğunun yüzünde ona karakteristik ifade katan bir çil veya yara izi bulunur.

Boğa ve Yükselen Boğa

Boğa burçlarının boyun bölgesi ilk bakışta göze çarpar. Kadın boğalarda göğüs ve karın kısmı estetik hatlara sahiptir. Ses tonu ise herkes tarafından beğenilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burçlarının omuz, kolları ve elleri kemikli ve zayıf yapısıyla gözleri üzerine toplar. İletişim gücü ve konuşmayı gösteren yönetici gezegeni Merkür sayesinde ağız yapısı da beğenilen fiziksel özellikleri arasında. Hangi yaşta olurlarsa olsunlar daima genç görünürler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeç burcunun kadın erkek fark etmeksizin en estetik yeri göğüs bölgesi. Ayrıca karın bölgesi de dikkat çekicidir. Dolgun dudak yapısı da göze çarpan detaylardandır.

Aslan ve Yükselen Aslan

Aslan burcunun bedeni genel anlamda sportiftir. Geniş omuzlu ve karın bölgesi kaslıdır. Göğüs bölgesi dikkat çekicidir. Saç bakımına çok özen gösteren aslan burçlarının yele gibi gür saçları olur. Uzun yüz şekilleri ve baş bölgesinin büyüklüğünden bir aslanı kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. El parmakları kısa ve küttür.

Başak ve Yükselen Başak

Başak burçlarını ince belleri ve orta-uzun boyları çekici kılar. Zarif ve kemikli bir vücut yapısına sahiptir. Genelde beyaz veya buğday tenlidir. Toprak etkisindeki çoğu başak burcu kahverengi ve etkileyici bakışlarıyla dikkat çekerler.

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi burçlarının bel ve sırt bölgesini cesurca sergileyecek seçimler yapmasına şaşırmamalı. Yüzleri orantılı ve oldukça çekici olan Venüsyen burçlar kadın erkek fark etmeksizin estetik ve bakımlı görünümleriyle çevresinde beğenilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Akrep burçları genel olarak seksi ve tutkulu burçlardır. Çoğunun hacimli bir beden yapısı olabilir. Fiziksel özelliklerinden ziyade onların bakışları, karizması ve güçlü duruşu onların en beğenilen özellikleridir.

Yay ve Yükselen Yay

Yay burçları sporla arası iyi olan burçlardır. Kaslı ve dinç bir görünüme sahiptirler. Bacakları ve kalçaları hem hacimli hem de sportif bir görünümdedir. Ayrıca iyimser yapısı dişleri ve gülüşlerine de yansımıştır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak burçlarının en güzel yeri cildi ve dişleridir. Kemikli bir vücut yapısına sahip olması itibariyle diz bölgesi de hemen göze çarpar. Saçları genelde koyu tonlarda olan Oğlak burçlarının, sıkı diyet uyguladığını muhteşem fiziğinden hemen anlarsınız.

Kova ve Yükselen Kova

Kova burçlarının her biri de kişisel özellikleri gibi birbirinden çok çok farklıdır. Her birinin kendine has tarzı ve güçlü çekim alanı vardır. Kova burçlarının gözleri çok güzeldir. Bacakları orantılı ve ince olur. Kalçaları genelde geniştir. İnce bilekleri çok zariftir. Uranüsyen etkide olduklarından estetik müdahaleler yaptırmaya meraklıdırlar. Güzel veya yakışıklı görünmek için denedikleri en yeni yöntemler çevresi tarafından merak edilir.

Balık ve Yükselen Balık

Genelde hacimli ve yuvarlak hatları vardır. Erkekleri de kilo almaya meyillidir. Ayakları ve tırnakları çok güzeldir. Şehla gözleri onlara ayrı bir hava katar. Göğüs, dudak ve kirpikleri en dikkat çekici fiziksel özellikleridir. Neptün ve Jüpiter etkisindeki Balık burçlarının auraları etrafına çok farklı gelir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.