Çardakaltı Sohbetleri’nde “eğitim” konuşulacak

Çardakaltı Sohbetleri’nde “eğitim” konuşulacak
Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Beylikdüzü 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları yoğun ilgi ve katılımla devam ediyor.

Festivalin dördüncü gününde de yine birbirinden değerli isimler, Beylikdüzü halkıyla bir araya gelecek. Etkinlikler, Sahaf Festivali kapsamında düzenlenecek Sahaf Söyleşileri ile başlayacak. Saat 17.00’da Ümit Nar moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide Cengiz Özdemir, Ozan Sağöz ve Doğan Gürpınar “Kültür Tarih Sohbetleri ‘Küstah ve Cüretkâr: Türkiye’nin Doksanlı Yılları” konulu bir sohbet gerçekleştirecek.

Saat 18.30’da bu yıl ki teması “Cumhuriyetin 100.yılı” olan Çardak Altı Sohbetleri’nde eğitim konusu masaya yatırılacak. Pelin Batu moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşinin konukları, Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Hassa Anne olarak bilinen Ece Kumkale ve Prof. Dr. Ayşe Yüksel olacak.

Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda dinleyicisiyle buluşacak. Aynı zamanda Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında büyük ilgi gören Gece Mezatı, saat 21.45’de kitapseverleri bir araya getirecek.

TARİH: 02 Eylül Cumartesi

SAAT: 14.00 – 23.00

YER: Cumhuriyet Etkinlik Alanı

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi / No: 11 Beylikdüzü/İstanbul

10-baris-ve-sevgi-bulusmalari-4-gun.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.