Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Aslan

Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Aslan
Yükselen burcunuz evlilik evinizle karşılıklı konumlanmıştır. Yükselen burcunuzdan evliliğinizle ilgili ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Doğum haritalarında aşk ve evlilik farklı potansiyellerle değerlendirilir. Erkek haritalarında beğendiği ve aşk yaşayacağı kadın tipi Venüs iken evleneceği kadın evlilik alanı, o alanın yöneticisi ve Ay ile temel düzeyde anlaşılır. Kadın haritalarında beğendiği erkek Mars iken evleneceği kişi Güneş ve 7. Evi kesen burç/o alanın yöneticisi şeklinde temel düzeyde anlaşılır.

Partnerinizi ve uzun süreli birlikteliklerinizde arzuladıklarınızı 7. ev temsil eder. Bir diğer adıyla evlilik evi olan 7. ev evlilik ve uzun süreli ilişkilerinizde beklentilerinizi gösterir. Evlenme potansiyelinizi ve evleneceğiniz kişinin özelliklerini temel düzeyde 7. evinizden öğrenebiliriz. Uzun soluklu birlikteliğinizi gösteren alanı hangi burç kesiyorsa o burcun niteliğindeki kişilere çekilme ihtimaliniz artar. İlişkinizde o burcun ve yöneticisinin kalitesi önemlidir. 7. Eviniz yükselen burcunuzun zıt burcudur. Uzun süreli birlikteliklerde arzularınızı, çekildiğiniz kişileri evliliğinizin temellerinin ne üzerine kurulu olacağını temel anlamda yükselen burcunuzdan öğrenebilirsiniz.

Yükselen Aslan

Yükselen burcu Aslan olan kişilerin evlilik evini Kova burcu keser. Yükselen Aslan zeki, donanımlı, iletişimi kuvvetli ve sıra dışı kişiliklere çekilirler. Çılgın ve farklı bir aurası olan kişilerle vakit geçirmek ister. Yükselen Aslan burçlarının ciddi birlikteliklerden beklentisi ilişkisini özgürce yaşamak ve birbirine bir şeyler katmaktır. En iyi dostunun partneri olmasını bekler. Partneriyle çılgın deneyimler yaşamayı, keyifli sohbetler etmeyi ve geleceğe dair hayaller kurmayı ister.

7. evini Kova kesen Yükselen Aslan burcu uzun soluklu beraberliğinde partnerinin en yakınıdır. İlişkisinde özgürlüğüne karışılmasını istemez, partnerine de son derece saygı duyar. İnişli çıkışlı, bazen tartışmalı, bazen maceralı bu uzun soluklu beraberlik sürprizlerle doludur. İlişkisinin monotonlaşmasını istemez ve yeniliğe açıktır. Diğer insanlar tarafından farklı algılanabilecek kuralları olan bir ilişki yaşar. Evliliğe uzak olan Yükselen Aslan burcu evlenirse aynı apartmanda ayrı iki dairede oturacak kadar özgürce bir ilişki yaşamak ister. Evliliğinin temelleri mantık, arkadaşlık, eğlenmek ve idealler üzerine kurulu olsun isteyecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.