14 Ağustos - 20 Ağustos haftası gökyüzü

14 Ağustos - 20 Ağustos haftası gökyüzü
Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli ve önemli gezegen etkileşimleri arka arkaya geliyor.

Pazartesi sabah saatlerinde Ay ve Pluton karşıtlığıyla güne başlıyoruz. Keyifsiz ve güvensiz hissedebiliriz. Bir yandan da akışta ve affedici olacağız. Öğleden sonra Ay aslan burcuna geçecek ve duygu durumumuz güçlenecek. Aşk, alışveriş, spor, sanat, çocuk, hamilelikle ilgili konular gündeminizde olacak. Venüs ve Chiron arasındaki olumlu görünüm güne taze enerjiler verecek. Aşk hayatınızda ve finansal dünyada şifa dağıtacak. Venüs retro pozisyonda bu nedenle geçmişten kalan bir proje, aşk, maddi konuyla ilgili güçlenebilirsiniz.

Salı günü Ay aslan burcunda seyahatine devam ediyor. Oldukça canlı ve enerjik bir gün geçireceksiniz. Venüs ve Chiron görünümü aşk ve finansal konularda bugün de olumlu gelişmeleri hayatınıza getirebilir. Güneş Uranüs karesi Salı ve Çarşamba günlerini etkileyecek. Asi, isyankar, özgürlük arayışında olabilirsiniz. Otorite figürü veya babanızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal anlamda beklentileriniz artabilir ama gerçekçi olmalısınız. Mars ve Uranüs arasındaki pozitif bağlantı aynı anda birden fazla sorumluluğun üstesinden gelebilme gücü verecek. Finansal konularda yenilikler yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü Ay aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aynı zamanda yeniay günü. 12.38‘de aslan burcunda Uranüs etkisinde yeniay gerçekleşecek. Aşk, sanat, spor, çocuklar, hamilelik, cinsellik, yaratıcılık, yetenekler, mutluluk, gösteriş, coşku, liderlik, cesaret demektir aslan. Bu yeniay tüm bu alanlarda beklenmedik kırılma noktaları yaşatabilir.

17 Ağustos gününe Ay başak burcunda başlıyoruz. İş ortamı, patronlar, çalışma arkadaşları, temizlik, sağlık, sorumluluklar ve evcil hayvanınızla ilgili meseleler gündemde olacak. Mantık, detay ve disiplinin ön planda olduğu iki gün geçireceksiniz. Sabah saatlerinde duygusal anlamda soğukluk hissedebilirsiniz. Mars ve Uranüs üçgeni rutin sorumluluklarınızı tamamlarken güç vermeye devam edecek.

Cuma günü Ay başak burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Ay Jüpiter üçgeniyle güne başlıyoruz. Ruhsal anlamda huzurlu hissedeceksiniz. Bolluk ve bereket enerjisi hakim gökyüzünde. Yaptığınız işte başarı ve para kazanmanızı sağlayacak. Bahçe ve toprak işleriyle, evcil hayvanınızla ilgilenmek iyi gelebilir. Akşam saatlerinde iletişim trafiği artabilir. Yazınsal işler, projeler, seyahat planları gündemde olacak. Bugünden itibaren önümüzdeki hafta Mars Neptün bağlantısı kuruluyor. Bu ve önümüzdeki hafta erkek figürlerine karşı ekstra dikkatli olmakta fayda var. Kandırılma, yalan söyleme, aldatılma veya dolandırılma açısından dikkat edilmeli. Ayrıca sağlığınıza daha fazla özen göstermeli. Bağırsak, ayak, ayak tırnakları ve psikolojik açıdan hassas bir hafta olacak. İlaçlar yan etki yapabilir.

Cumartesi günü Ay Neptün etkileşimiyle güne başlıyoruz. Yorgun ve dalgın hissedebilirsiniz. Hayalkırıklıklarına da açık saatler. Öğlene doğru ruhsal anlamda güçlü, ketum, ısrarcı olacaksınız. 14.54’te Ay terazi burcuna geçecek. Takıntılı ruh halinden huzurlu bir alana geçeceksiniz. Birlik beraberlik ve uyum önem kazanacak. Bakım ve alışveriş yapmak için değerlendirebilirsiniz.

Pazar günü Ay terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. İkili ilişkileriniz, partneriniz, sözleşme ve ortaklıklar gündemde olacak. Venüs ve Jüpiter etkileşimi ilişkinizdeki beklentilerinizi artırabilir veya siz partnerinize fazla ilgi gösterebilirsiniz. Aşırılıklara açık bir gün. Yeme içmeyi abartabilir, özellikle tatlı gıdalar fazla tüketebilirsiniz. Gece saatlerine doğru ilişkilerde keyif ve uyumu yakalayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz güçlenebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.