2 farklı beyni fark ettiniz mi? Bu testi çözmek için 10 saniyeniz var!

2 farklı beyni fark ettiniz mi? Bu testi çözmek için 10 saniyeniz var!
Gerçek bir meydan okumaya hazır mısın? 10 saniyeden daha kısa sürede iki farklı beyni tespit edip edemeyeceğinize bakın! Zor bir soru, ama anladın, bir dene!

Görme yeteneğinizi test etme ve 10 saniyeden daha kısa sürede bu görüntüler arasında farklı olan iki beyni tanımlayıp tanımlayamayacağınızı görme zamanı! Garip olanı bulma, farkı bulma gibi görsel meydan okumalar dünya çapında sosyal medyada popüler hale geliyor. Gözlerinizi dört açın ve becerilerinizi test etmeye hazırlanın ve iki farklı ruhu ne kadar çabuk tespit edebileceğinizi görün.

GÖRSEL BECERİLERİNİZİ TEST EDİN

1588133.jpg

Görsel becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? Sezgisel bir bulmaca sizi bekliyor! Sadece 10 saniyeden daha kısa sürede iki farklı beyin bulun. Sezgisel akıl oyunları zorlu ama eğlenceli olabilir. 10 saniyeden daha kısa sürede iki farklı beyin bulmak için odaklanmalı ve yakından gözlemlemelisiniz. Şekil, boyut veya renk gibi belirgin farklılıklar için beyninizi tarayarak başlayın. Ardından, beynin açısı ve eğrisi gibi daha ince ayrıntıları arayın. Son olarak, beyinlerden birinde diğerlerine kıyasla daha fazla çıkıntı veya kıvrım olması gibi benzersiz özellikleri arayın. Her bir beyni diğerleriyle dikkatli bir şekilde karşılaştırmak için zaman ayırırsanız, iki farklı beyni hızlıca tespit edebileceksiniz.

ÇÖZÜM

On saniyeden kısa sürede iki farklı beyin bulan herkesi tebrik ederiz! Yapamayanlar merak etmesin, çözümü aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

x.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.