Bu 3 kişilik karaoke maçında 15 saniyeden kısa sürede 5 farkı bulabilir misiniz?

Bu 3 kişilik karaoke maçında 15 saniyeden kısa sürede 5 farkı bulabilir misiniz?
Heyecan verici bir mücadeleye hazır mısın? Kartal gözlerinizi test edin ve görünüşte aynı olan iki resim arasındaki farkı bulmaya çalışın.

Bugün sizin için eğlenceli ve zorlu bir oyunumuz var! Bu oyunda size karaoke yapan üç kişinin iki fotoğrafı verilecek. Göreviniz, iki resim arasındaki beş farkı 15 saniyeden daha kısa sürede bulmaktır. Bu oyun kesinlikle gözlem becerilerinizi test edecek ve sınırlarınızı zorlayacak! İlk başta başarısız olursan endişelenme, pratik yaparak bu oyunda kolayca ustalaşabilirsin.

KARAOKE MÜCADELESİNE ADIM ATIN

Keskin bir gözün var mı? Saniyeler içinde 5 farkı tespit edebilir misiniz? Becerilerinizi test edin ve bu eğlenceli 3 kişilik karaoke gösterisine katılın ve 15 saniyede 5 farkı bulup bulamayacağınızı görün. Bu, çevikliğinizi ve hızınızı göstermek için mükemmel bir fırsat. Öyleyse meydan okumayı kabul edin ve yapıp yapamayacağınıza bakın!

1588995.webp

ÇÖZÜM

5 farkı 15 saniyeden kısa sürede bulanları tebrik ederiz! Karaoke yapan 3 kişinin iki fotoğrafı arasındaki 5 farkı bulamayanlar artık onları görebilecekleri bir fotoğrafa bakabilirler.

adsiz.png

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.