19 Ekim Günlük burç yorumları 'Seçeneklere açık ol'

19 Ekim Günlük burç yorumları 'Seçeneklere açık ol'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 19 Ekim Perşembe günü burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz...


Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Yay burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde dijital ve ticari işlerinizde başarı kazanabilirsiniz. Akşama doğru uzakta bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Unutkanlık yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde psikolojik olarak güçlü hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızın sizden gizlediği bir şey duyabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde partnerinizle sorunlarınız şifalanabilir. İçinize sinen bir anlaşma yapabilirsiniz. Geceye doğru sizi bağımlı kılan dış etkenlerden uzaklaşmaya çalışacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda özgüvenli hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde ev işleriyle ilgilenecek ve ailenizle vakit geçireceksiniz. Geceye doğru finansal anlamda bağımlı olduğunuz kişilerle bağınızı kesmeye çalışabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Yay burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde kendinizi enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Giyiminize kuşamınıza ekstra özen gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle keyifli bir organizasyon planlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Yay burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. Evin işleriyle meşgul olabilirsiniz. Akşama doğru ailenizle finansal alışveriş yapabilir veya ev ortamında konforlu bir akşam organize edebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinizden alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir eğitim programına kaydolabilir veya sevdiğinizle seyahat planı yapabilirsiniz. Geceye doğru sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kazançlarınız artabilir. Konforlu ve enerjik hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik bir yerden elinize maddi kaynak geçebilir. Geceye doğru maddi belirsizlikler keyfinizi kaçırabilir.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz artabilir. Enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlar şifalanabilir. Geceye doğru aile içi sorunlar melankolik hissettirebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde manevi çalışmalar yapmak size iyi gelecek. Yalnız kalıp özgürlüğün tadını çıkarmalısınız. Akşam saatlerinde kariyer plan ve projelerinize odaklanacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde geleceğe yönelik pozitif hisler içinde olacaksınız. Yeni ortamlara girip sosyalleşebilirsiniz. Geceye doğru finansal belirsizlikler önünüzü görmenizi engelleyebilir.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. Kariyerinizde özgüvenini, artacak. Geceye doğru melankolik düşüncelerle motivasyonunuzu düşürebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.