Yeliz Yeşilmen'den olay yaratacak Dilan Polat itirafı

Yeliz Yeşilmen'den olay yaratacak Dilan Polat itirafı
Eski model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen sosyal medyada Dilan Polat ile ilgili yaptığı olay açıklamalarıyla gündeme düştü.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, son günlerde sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan Polat ile ilgili yaptığı itiraflar herkesi şaşkına çevirdi. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın haklarında kara para aklama iddialarıyla MASAK tarafından soruşturma açılmış ve mal varlıkları dondurulmuştu. Haklarında birçok iddia ortaya atılan çiftin, dün de Esra Balamir'le Dilan Polat'ın çekildiği bir fotoğraf gündeme gelmişti. Dilan Polat önceki yıllarda ünlülerin fotoğrafçılığını yaptığı anlar basında yer almıştı. O fotoğrafların ardından bir başka açıklama da Yeliz Yeşilmen'den geldi.

Dilan Polat gecekonduda yaşıyordu

Yeşilmen daha önceden Dilan Polat'ı tanıdığını ve eskiden çok sevdiği bir dostu olduğunu sosyal medyada bir magazin sitesine yorum yaparak anlattı. Yeliz Yeşilmen, çocuklarının fotoğraflarını Dilan Polat'a çektirdiğini belirterek kendisine geçmişte çok yardımı dokunduğu, fakat Dilan Polat'ın bu mertebeye gelince kendisini unuttuğunu dile getirdi. Yeliz Yeşilmen'in iddialarına göre Dilan Polat'ın geçmişte gecekonduda yaşadığını ve o yıllarda durumunun çok kötü olduğunu aktardı.

Hatta Yeliz Yeşilmen kendi kozmetik markasını kurduğu zamanlar Dilan Polat'tan destek istediğini ve Polat'ın bu istediği reddettiğini söyleyerek "Ona düşmez kalkmaz bir Allah var dikkat et dedim. Beni çok kırdı." sözleriyle sosyal medyada oldukça konuşuluyor.

İşte Yeliz Yeşilmen'in açıklamalarının devamı..

yeliz-yesilmen.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.