Oyunculuğuyla sürekli eleştirilen Hande Erçel'den tokat gibi yanıt

Oyunculuğuyla sürekli eleştirilen Hande Erçel'den tokat gibi yanıt
Son haftalarda oyunculuk kariyeri hakkında eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel, katıldığı bir fuarda eleştirilere yanıt verdi. Hande Erçel'in yaptığı açıklama ise büyük ilgi gördü.

Ekranlara yeniden dönen güzel oyuncu Hande Erçel, oynadığı dizilerdeki performansıyla son günlerde eleştiri yağmuruna tutulmaya başlanmıştı. Hande Erçel'in oyunculuğu hakkında sahte ve başarısız gibi yorumlar gelmesi ise son birkaç haftadır en çok konuşulan konular arasında yerini almıştı.

Hande Erçel yeni dizisindeki partneri Burak Deniz ile Cannes'da davet edildi. Mipcom fuarında sevenleri ile bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtladı.


Eleştirenlere tokat gibi yanıt geldi

Bambaşka Biri dizisinde Leyla karakterini canlandıran Hande Erçel, hem oyunculuğu ile ilgili kötü yorumları ele alarak hem de Leyla karakterini kısaca özetleyerek yapılan kötü eleştirilere yanıt verdi.


Hande Erçel'in yaptığı açıklamada, "Bunu karakterim üzerinden cevaplamak istiyorum. Leyla, hatta izlediğimiz birçok kadın karakter kendi dünyalarında var olabilmek için çok savaşıyorlar. Ben de ne yazık ki kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum. Bunlar gerçek hayatta var, izlediğimizde ne kadar güzel diyoruz ama hayattan örnek gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, eleştiriyoruz. Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum." sözleriyle eleştirilere son noktayı koydu.

İşte Hande Erçel'in o eleştirilere yanıtı..

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.