20 Ekim Günlük burç yorumları 'Dilekleriniz gerçekleşecek'

20 Ekim Günlük burç yorumları 'Dilekleriniz gerçekleşecek'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 20 Ekim sabah 08.38 civarında Merkür ve Güneş arasında özel bir etkileşim oluşacak. Merkür ve Güneş'in Pluton'la sert açısı gerçekleşeceği 20 Ekim Cuma gününde burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde iş plan ve projelerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Kariyer gündeminizin yoğun olacak. Eşinizle birbirinize baskıcı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde inançlı ve kararlı bir şekilde plan program yapacaksınız. Yurt dışı ve ticari faaliyetleriniz öne çıkacak. İş ortamında krizler çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde finansal kaynaklarınızda güvenilir planlamalar yapacaksınız. Psikolojik anlamda kuvvetli olacaksınız. Aşk hayatınızda kıskançlık duygusu problem yaratabilir. Çocuğunuza karşı kontrolcü davranacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde iş anlaşması/plan projelerinizi gözden geçireceksiniz. Evliliğiniz, ikili ilişkiler ve ortaklık gündemleriniz öne çıkacak. Aile içi gerginliklere açık bir gün olacak. Bugün kendinizi fazla sıkmamalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda sakince planlarınızı gözden geçireceksiniz. Bugün işiniz, sağlığınız ve sorumluluklarınız öne çıkacak. Yakın çevrenize karşı inatçı davranabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde sakin bir ortamda yalnız kalıp keyif yapabilirsiniz. Bugün aşk hayatınız, çocuğunuz ve hobilerinizle ilgileneceksiniz. Maddi mücadeleler sizi yorabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde evinizin sorumluluklarıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içi krizlere açık bir gün olsa da geceye doğru kendi içinizde sakinliği yakalayacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinize mantıklı fikirler verecek ve alacaksınız. Bugün korku ve kaygılarınız sizi ele geçirmeye çalışsa da akşam kalabalıklara karışıp kafanızı dağıtacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Bugün maddiyat ve konforunuz önem kazanacak. Arkadaşlarınızla aranızda kriz çıkabilir. Kalabalık ortamlardan uzak kalmanızda fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde sakin ve sorumluluk almaya istekli olacaksınız. Bugün sert ve inatçı algılanabilirsiniz. Otorite figürleriyle kriz yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde sakin ve konforlu hissedeceksiniz. Yalnız kalıp dinginliğin tadını çıkarabilirsiniz. Körü körüne bağlı olduğunuz fikir ve inançlarınızın peşinden koşabilirsiniz. Korku ve kaygılarınızı bırakmayı öğrenmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla güven bağlarınız kuvvetlenebilir. Planlarınıza kararlı bir şekilde odaklanacaksınız. Bugün finansal kriz yaşamaya açık bir gündesiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.