2019 A101 kurbanlık büyükbaş fiyatları! Hisse kaç lira

2019 A101 kurbanlık büyükbaş fiyatları! Hisse kaç lira
Kurban Bayramı'nın yaklaşması sebebiyle kurbanlık fiyatları ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. En çok rağbet gören yerlerden biri de A101. Süpermarketler zincirleri arasında en popüler markalardan biri olan A101'de kurbanlık fiyatları kaç lira? Büyükbaş kurbanlık fiyatları haberimizde.

Milyonlarca vatandaşın kurban keserek ibadetini idrak edeceği bayram için artık sadece 8 gün kaldı. Vatandaşlar kurban alabilmek için araştırmalarını sürdürmekle birlikte en ucuz hayanı bulabilmek için gayret gösteriyor. Kurban Bayramı'ının bereketini yaşamak isteyen müslümanların en çok sorgulama gerçekleştirdiği noktalardan biri de A101. Kampanyalarıyla göz önünde olan A101 Kurban Bayramı için de tarifesini hazırladı.

A101 kurbanlık fiyatı kaç lira?
Büyükbaş kurbanlıklar için belirlenen fiyat 1.345,00 TL oldu. 4 aya kadar vadesiz taksit imkanı ile ödeme yapabilirsiniz. Diğer taksit seçenekleri ise 9 ve 10. O zaman ödemeniz gereken tutar ise 1.495,00 TL.

A101 kurbanlık büyükbaş alanlar dikkat
Büyükbaş kurbanlık hisse kemiksiz ve minimum 20 kilogramdır. Büyükbaş hisse 1/7 oranındadır. Bağırsak, deri, kelle, paça, işkembe, kemik kurban sahibi adına Türk Hava Kurumuna bağışlanacaktır. İlgili bağış makbuzları kutuların içerisinde kurban sahibine ulaştırılacaktır. Kurbanlık danaların yürek, ciğer ve böbrekleri her koliye 1/7 oranında konulacaktır. Kurbanınızı, mağazaya ulaşma durumuna göre Kurban Bayramının 3. veya 4.gününden itibaren alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum