2019 THY kabin memuru alımı | THY İnsan Kaynakları İş İlanları

2019 THY kabin memuru alımı | THY İnsan Kaynakları İş İlanları
Türkiye'nin en önemli kurumlarından biri olan Türk Hava Yolları'nın 2019 yılına dair kabin memuru alımına yönelik araştırmalar sürüyor. THY İnsan Kaynakları İş İlanları içerisinde kabin memuru alımı var mı? Detaylar haberimizde.

Her yıl kadrosuna kattığı binlece personelle dikkat çeken Türk Hava Yolları'ın 2019 yılı sonuna kadar işe alması muhtemel kabin memurları için araştırmalar devam ediyor. Binlerce aday THY'de çalışmanın hayali ile sürekli olarak THY İnsan Kaynakları İş İlanları sayfasında 2019 THY kabin memuru alımı hakkında incelemelerde bulunuyor.

2019 THY kabin memuru alımı olacak mı?
Eylül ayında bulunduğumuz 2019 yılı içerisinde şu anlık bir kabin memuru istihdamı görünmüyor. Güncel ilanlarda da bu konu hakkında bir bildiri bulunmuyor. Eğer herhangi bir kontenjan belirlenirse THY İK sayfasından takip edebilirsiniz.

THY KABİN MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI
Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için daha önceki şartlara böz atalım. Türk Hava Yolları kabin memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Mavi kart sahibi olmak, 01 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1997 tarihleri arasında doğmuş olmak, İyi derecede ingilizce bilmek ve tercih sebebi ile ikinci bir yabancı dil bilmek, En az lise mezunu olmak, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak, Boy ve kilo orantısı çerçevesinde 160 cm ile 180 cm boyları arasında olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına elverişli olmak, THY kabin memuru üniforması giydiğinde vücudunun görünecek kısımlarında dövmei yanık, yara izi ve piercing vb. bulunmamak ve daha önce çalıştığı havacılık kuruluşlarından veya THY'den disiplin cezası ile veya sağlık nedeni ile görevinden ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

Kabin Ekibi
Sürekli gelişen hizmet ağına paralel olarak, verdikleri kaliteli hizmetle tüm dünyadan konukları en iyi şekilde ağırlayan ve güvenlik konusunda önemli sorumluluklar üstlenen kabin ekibinin işe alımları, ihtiyaç duyulan dönemlerde www.thy.com üzerinden yayınlanan ilanlar aracılığıyla gerçekleştirilir. Başvuran tüm adaylar, sistem üzerinden alınan randevular doğrultusunda Türk Hava Yolları’na davet edilir. Temel şartları sağlayan adaylar, modern seçme yöntemleri kullanılarak yazılı ve sözlü değerlendirmelere alınır. Aynı zamanda tüm adaylara yabancı dil yeterlilik testleri uygulanır. Bu aşamaların ardından, birebir ve grup mülakat süreçlerini de başarıyla tamamlayan adaylar, sağlık kurulunun onayıyla eğitim sürecine başlar. Eğitimi başarıyla tamamlayan tüm adaylar, her geçen gün daha da genişleyen uçuş ağımızda, konuklarımızı en konforlu ve güvenli şekilde ağırlamak üzere ekibe dahil edilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.