2023 Stanley Termos Garantisi Kaydı Nasıl Yapılır? Garantiye Nasıl Gönderilir?

2023 Stanley Termos Garantisi Kaydı Nasıl Yapılır? Garantiye Nasıl Gönderilir?
Dünyanın en çok tercih edilen termos markalarından biri olan Stanley, ürünlerine ömür boyu garanti vermesiyle tanınıyor. Peki, Stanley Termos garanti kaydı nasıl yapılır? Stanley Termos garantiye nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde.

Uzun süreli ısıtma garantisi veren ve saatlerce aynı sıcaklıkta içeceklerinizi koruyabildiğiniz Stanley termosları Türkiye'de de sıkça tercih ediliyor. Kampta, okulda, gezide veya herhangi bir yerde kullanabileceğiniz termoslar için farklı boy seçenekleri bulunuyor. Fiyatları da performansları ele alındığında alışveriş listelerinin üst sıralarında kendine yer buluyor. Ancak zaman zaman çıkabilecek sorunlardan dolayı garantisinden fayalanmak isteyenler araştırmada bulunuyor. Peki, Stanley Termos garanti kaydı nasıl yapılır? Stanley Termos garantiye nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde.

Stanley Termos Garanti bilgileri

Stanley Termos'u alanlar için garanti detayları da önemlidir. Bazı konular sebebiyle bu kapsam dışında kalabilirsiniz. Kullanıcı kaynaklı hatalar birçok firmada karşılık bulmayabilir. Öncelikle garanti süresi yoktur. Her Stanley ürünü ömür boyu garantilidir. Üretim, malzeme kusuru, sızdırma, bozulma ve kırılma nedeniyle faydalanabilirsiniz.

Stanley Termos Garanti SüresiÖmür boyu
Stanley Garanti KapsamıÜretim, malzeme kusuru, sızdırma, bozulma ve kırılma
Stanley Termos Kullanım ÖncesiGaranti kaydını oluşturmalı ve tüm parçaları yıkanmalı
Stanley Termos Buzdolabına Konulmalı mı?Hayır
Kutup Ayısı Müşteri Hizmetleri0212 243 04 30

Stanley Termos Garanti Kaydı Nasıl Yapılır?

Eğer bir Stanley ürünü alırsanız öncelikle Kutup Ayısı'nı bilmeniz gerekiyor. Marka, firmanın Türkiye'deki satış ve hizmet firmasıdır. Garanti kaydı yapılması için web sitesine girerek ürünün bilgilerinin girilmesi halinde tüm imkanladan faydalanabilirsiniz. Aksi takdirde yararlanamazsınız.

Stanley Termos Garanti Kaydı şu şekildedir;

  • Kutup Ayısı internet sitesine giriş yapın.
  • Karşınıza çıkan ekrandan kayıt formuna gitmeniz gerekir.
  • Arama kısmından buraya ulaşabilirsiniz.
  • Sağ üstten tıklayın ve kayıt formunu arayın.
  • Size ait bilgileri doldurarak tamamlayın.
  • Garanti süreciniz başlayacaktır.

Stanley Termos Garantisi Başlatma

Kısa mesafeli yolculuktan uluslar arası seyahatlere kadar çok sayıda kişi termoslarıyla yola çıkıyor. Stanley de sıkça tercih ediliyor ve pazarda 1 numara diyebiliriz. Ömür boyu verilen garanti de hem tüketici için hem de firma için artı bir puan. Ancak bu fırsatlardan faydalanmak için form doldurmanız gerekmektedir. Yoksa ürününüz garanti kapsamından yararlanamazsınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.