2023 Whatsapp Numarasından İsim Sorgulama! Whatsapp'tan Nasıl İsim Bulunur?

2023 Whatsapp Numarasından İsim Sorgulama! Whatsapp'tan Nasıl İsim Bulunur?
 DAMGA Editörü
Milyonlaca kullanıcıya sahip Whatsapp'ta birçok kişi telefon numarası üzerinden bilmediği kişileri bulmak üzere araştırmalarda bulunuyor. Whatsapp Numarasından İsim Bulma Nasıl Yapılır? Whatsapp'tan Nasıl İsim Bulunur? Adım adım tüm işlemler haberimizde.

Her geçen gün kullanıcı sayısını artıran Whatsapp, yeni özellikleri ile de pazara hakim olmayı sürdürüyor. Milyarlarca mesajın atıldığı ve anlık mesajlaşmanın yanı sıra dosya transferine de izin vererek önemli bir adımla teknoloji severlerin karşısına çıkmaya başlayan program birçok yeniliği de beraberine getiriyor. Onlardan biri de numara oldu. Eğer bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız sadece birkaç adıma ihtiyacınız var. Hem bilgisayar hem de telefondan bunu yapabilirsiniz. Peki, Whatsapp'tan nasıl isim bulunur? Whatsapp numarası ile isim bulma adımları haberimizde yer almaktadır.

Whatsapp Web'den numara ile isim bulma

Eğer bir numaraya sahipseniz ve kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız bunun sadece birkaç saniyelik aşaması bulunuyor. Numarayı gizlilik ihlali gerekçesiyle gerçek olmayan bir numara ile test edeceğiz. Örneğin; 0851 295 95 95'i ele alalım. Eğer bununla karekodunuzu okutup Whatsapp Web'e girerseniz, tarayıcınızın arama çubuğuna Türkiye'nin uluslar arası telefon kodu olan 90'ı başına ekleyerek 9085129595 yazıp enter tuşuna basmanız gerekiyor. Eğer kullanıcının gizlilik ayarları açıksa fotoğraflarını ve bilgilerini görebilirsiniz.

whatsapptan-cok-sasirtan-ozellik-telefon-numarasi-tarih-oluyor-2.jpg

Whatsapp'ta telefondan numara ile isim bulma

Whatsapp'a telefondan giriş sağlıyorsanız bu yöntemde de çok kolay birkaç adım ile numara öğrenme şansınız var. Aynı numarayı 0851 295 95 95 olarak rehberinize kaydedin. Bazı cihazlarda bu geçerli ancak eğer numarayı göremezseniz + tuşuna basarak listenizi yenilemelisiniz. Yine gizlilik ayarları herkese açıksa karşınızdaki kişinin bilgilerini tamamen görebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.