Green Card başvurusu ücretli mi, ne kadar, başvuru nasıl yapılır?

Green Card başvurusu ücretli mi, ne kadar, başvuru nasıl yapılır?
Green Card başvurularının yaklaşması ile birçok kişi nasıl başvuru yapacağını ve başvuruların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu oldukça merak ediyor. Bu haberimizde merak edilen tüm soruların yanıtını aktaracağız.

Green Card için başvuru yapmayı planlayan birçok kişi, ABD'de çalışma ya da yaşama hakkı kazanmanın hayalini kuruyor. Green Card için geri sayım başladığı şu günlerde başvuru yapmak isteyenler başvuru şartlarını ve başvurunun ücretli olup olmadığını sıklıkla araştırıyor. Bu haberimizde Green Card ile ilgili merak edilenleri ve başvuru için önemli hususları ele alacağız.

green-kart.webp

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Green Card için başvuru yapan kişiler seçilmeleri ve başvuru işlemleri onaylanması takdirde 2024 Mayıs ayı gibi sonuçların açıklanması bekleniyor.


Green Card başvurusu nasıl yapılır?

ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından DV 2025 Green Card başvuru tarihlerinin açıklanmasının ardından başvuru şartları ve Green Card'ın ücretli olup olmadığı da netlik kazandı. 04 Ekim 2023 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19:00'da Green Card için başvurular başlayacak.


Green Card başvurusu son gün ne zaman?

Green Card'a başvuru yapmak isteyenler için son gün 07 Ekim 2023 Salı günü Türkiye saatiyle saat 20:00'e kadar başvurularını tamamlayabilecek.

greeen-kart.jpg

Green Card başvurusu ücretli mi?

Green Card için başvuru yapmak isteyenler herhangi bir ücret ödemeden başvuru yapabilir. Ücretsiz olan Green Card başvurusu için İngilizcesi yetersiz olan kişilerin aracı kuruma başvuru yapmaları halinde onların istediği ek ödeme ile başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.