5-22 Ekim Merkür Terazi burcunda 'Birlikten Kuvvet Doğar'

5-22 Ekim Merkür Terazi burcunda 'Birlikten Kuvvet Doğar'
Paylaşımların artacağı bu dönemde Merkür Terazi yolculuğu başka hangi etkileri hayatınıza getirecek ve dikkat etmeniz gereken tarihler nelerdir?

Aydan Şirin PEKCAN - 5 – 22 Ekim tarihleri arasında Merkür Terazi burcunda seyrini tamamlayacak. Merkür, iletişim, zeka, kardeş/kuzenler, el becerisi, algılama, eğitim, ticaret, yolculuklar ve teknoloji ile bağlantılı bir gezegendir.

Merkür Terazi burcunda iken herkes yakın arkadaşı veya partneri ile vakit geçirmek ister. Yalnız kalmayı sevmediğimiz dönemlerdir. Merkür Terazi burcunda iken sakin ve saygılı iletişim kurarız. Dilimiz yumuşar. Zihniniz sevgi ile beslenir ki pozitif düşünürsünüz. Denge ve eşitlik önem kazanır ki karşınızdaki size kaç adım gelirse siz de o kadar adım atarsınız. Karşımızdakinin fikrine daha fazla önem gösteririz. Bulunduğumuz ortama uyum sağlarız ve sevdiklerimize sevgimizi dile getiririz. Kardeşleriniz ve kuzenleriniz ile keyifli vakitler geçirirsiniz. Yakın çevreniz ile entelektüel paylaşımlar yapmaktan keyif alırsınız. Bir sanat galerisi gezmek veya bir parça dinleyip üzerine tartışmayı keyifli bulabilirsiniz. Sevdikleriniz ile seyahate çıkabilir ve yeni yerlerde güzel anılar paylaşabilirsiniz. Sanat, hukuk, estetik, kozmetik gibi Terazi etkili alanlarda eğitimlere, atölyelere katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Teknolojik cihaz alım satımları artabilir, işlevinden çok gözünüze hitap edene yönelirsiniz. Estetik müdahale veya operasyonlar artabilir.

Ciddi ilişkiler genelde bu dönemde kurulur. Evlilikler veya iş anlaşma/ticari ortaklıklar artar. Politik davranan kazanır. Sanat, estetik, edebiyat, görsel, kozmetik, moda, tasarım çalışmaları ve işbirlikleri artar. Dava/mahkemeler ön plana çıkar. Hukuk ve adalet ile çalışmalar gündemde olacaktır. Ayrıca Merkür Terazide iken yakınınızdaki düşmanlıkları da görebilirsiniz.

Merkür Terazi burcunda ikili ilişkiler kurmak size kazandırır. Bu dönem yalnız kalmayı değil karşınızdakine de hak vermeyi tercih edin.

Merkür’ün aldığı etkilere göre önemli tarihler:

14-15 Ekim Merkür ve Chiron arasında karşıtlık etkisi iletişimde sorunlar, yanlış anlaşılma ve tartışmaları beraberinde getirebilir. Yolculuk, projeleriniz ve ticari çalışmalarınızda sorunlar doğabilir.

20 Ekim günü Merkür Güneşin Kalbinde olacak. Arzu ve dualarınız kabul olacak.

20 Ekim günü saat 15.33 sonrasında Merkür ve Pluton arasında zorlayıcı bir bağlantı gerçekleşecek. İletişim diliniz sert ve baskıcı olabilir veya siz birinden sert tutum görebilirsiniz. Fikirleriniz kolay kolay değişmeyecek. Güçlü figürler ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Proje ve seyahat planlarınızda aksaklık çıkabilir. Resmi, hukuki engeller çıkabilir. Diş, cilt, omuz, sırt, bel bölgenizdeki sağlığınıza özen gösterin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.