4 Ekim Günlük burç yorumları 'Olumlu düşünün'

4 Ekim Günlük burç yorumları 'Olumlu düşünün'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Merkür'ün burç değiştirmeye hazırlandığı bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam etmekte... Bugün online bir toplantıya veya seminere katılabilirsiniz. Kardeşiniz ile haberleşmeniz artacak. İş ortamında anlaşmazlıklara dikkat edin.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay ikizlerde... Maddi kaynaklarınız gündeminizde olacak. Çocuğunuzun sorumlulukları ile meşgul olurken bireysel planlarınızı organize edemeyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam ediyor. Sizin burcunuzda ilerler iken özgür ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İletişimin yoğun olacağı bugün aile içi anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizi tadilat yaptırmanız gerekebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Rüyalarınız ve korkularınız artmış olabilir. Yakın çevreniz ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınıza odaklanmakta zorlanacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay ikizler burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınız ile iletişim trafiğinizin yoğun olacağı bugün keyfinizi kaçıracak haberler duyabilirsiniz. Harcamalarınız artacak ve ekip çalışmalarında sorumluluk almaktan kaçabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Patronunuz ile haberleşmelerinizin artacağı bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Akademik ve ticari çalışmalarınızda sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz. Ertelediğiniz bir projeye veya sınava yeniden girmek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Banka işlemlerinizde aksaklık çıkabilir. Riskli yatırımlardan kaçının. Arkadaşlarınız ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz ama geri çekilin psikolojik gücünüzü kazanmaya çalışın.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Partnerinize karşı soğukluk hissedebilir ve sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz. Kariyerinizde çözülmesi gereken durumlar ortaya çıkacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam edecek. İş hayatınızda hareketliliğin yoğun olacağı bugün planlar suya düşebilir. Seyahat planlarınız aksasa da aileniz sorununuza çözüm bulacak.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor ve aşk hayatınızda konforsuz hissedebilirsiniz. Finansal sorumluluk almaktan kaçınacağınız bugün size iyi gelecek hobilere vakit ayırmanızda fayda var.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam ediyor. Eşiniz ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. İş ortağınız ile anlaşamadığınız noktalar var ise bugün kesin karar vermeyin.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.