2023 Ekim aylık burç yorumları, burcunuzu neler bekliyor?

2023 Ekim aylık burç yorumları, burcunuzu neler bekliyor?
Ekim ayı burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık

Aydan Şirin PEKCAN - Birçok gezegenin burç değiştireceği ve yılın son tutulmalarının yaşanacağı Ekim ayında burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz...

Koç ve Yükselen Koç

5 Ekim’de Merkür Terazi burcuna geçecek. İşbirlikleri ve ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Partneriniz ile keyifli paylaşımlarınız artabilir ya da bekar olanlar ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız ile daha sık haberleşeceğiniz yaklaşık 2-2,5 haftalık süreç yalnız vakit geçirmek istemeyeceksiniz. 9 Ekim sonrası Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile mutluluğu iş ortamınızda bulacaksınız. İşinize ve projelerinize odaklanacak. Seve seve sorumluluk alıp yerine getirmek isteyeceksiniz. Bekar olanlar iş aracılığı ile aşkı bulabilir. Ev temizliği, dekorasyonu ve rutin sorumluluklar derken sevdiklerinize yardım etmeye odaklanacaksınız. 12 Ekim sonrası Mars Akrep geçişi borçlarınız ve psikolojik sağlığınıza efor sarf etmenize neden olacak. Sorgulayıcı ve şüpheci enerjilerinizin artacağı bugünlerde 14 Ekim günü de yaşanacak Terazi burcundaki Güneş tutulması evlilik, ciddi ilişki ve ortaklıklarınızda kadersel adımlar atmanızı sağlayacak. 22 Ekim sonrasında yakın çevrenizden finansal destek bulmaya yönelecek ya da alternatif maddi kaynaklar arayacaksınız. Eylül ayının son haftasından beri odak noktanız olan ilişki ve iş anlaşmaları 23 Ekim sonrası yerini finansal güç ve sağlığınıza yönelecek. 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulması kazanç ve konforunuz ile ilgili kararlar aldıracak.

Boğa ve Yükselen Boğa

5 Ekim’de Merkür Terazi burcuna geçecek. İş ortamınızda huzur ve sakinlik arayacağınız bu dönem iş hayatınızda yeni projelere başlayabilir, işbirlikleri kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden rutin işlerinizde destek alabilirsiniz. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. 9 Ekim’de Venüs’ün Başak burcuna geçecek. Enerjiniz ve çekiciliğiniz artacak. Aşk hayatınız canlanacak. Güven ve sadakati arayıp bulacaksınız. Giyim kuşamınıza daha fazla özen gösterebilir. Çocuğunuza karşı sorumluluklarınızı rahatlık ile yerine getireceksiniz. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz. 12 Ekim’de Mars Akrep burcuna geçerek ikili ilişkileriniz, evlilik ve iş anlaşmalarında mücadele dönemini başlatacak. İkili ilişkilerinizde güç kazanmak isteyeceğiniz bu dönem aşk ve nefret sınırlarında dolanan birliktelikler yaşayabilirsiniz. 14 Ekim günü Terazi burcunda yaşanacak Güneş tutulması iş hayatınız ve sağlığınızda önemli başlangıçlara gebe olacak. 22 Ekim sonrasında ikili ilişkilerinizde paylaşım artabilir. Miras davaları öne çıkabilir. 23 Ekim Güneş’in de Akrep burcuna geçişi ile evlilik ve iş ortaklıklarınız tam anlamı ile odak noktanız olacak. İlişkilerinizde kendinizi ortaya koymak ve güçlü görünmek isteyeceksiniz. 28 Ekim günü sizin burcunuzda yaşanacak Ay tutulması hayatınız, sağlığınız ve bakış açınız ile ilgili farkındalıklar yaratacak.

İkizler ve Yükselen İkizler

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçerek aşk hayatınıza hareket ve hız gelecek. Sevdikleriniz ile daha keyifli vakit geçirecek ve özel paylaşımlarda bulunacaksınız. Bekar olanlar uyumlu ve sevgiyi bulduğu bir kişi ile tanışabilir. Enerjiniz ve sözleriniz ile dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu dönem çocuğunuz, hamilelik gündemde olabilir. Yetenekleriniz ile parlayacaksınız. 9 Ekim sonrası Venüs Başak burcuna geçecek. Ailenize olan sorumluluklarınız artacak. Evinizi, yaşadığınız ortamı güzelleştirmek ve dekore etmek isteyebilirsiniz. Sağlıklı yemek tariflerine yönelebilir ve evden çalışmayı tercih edebilirsiniz. 12 Ekim sonrası Mars’ın Akrep burcuna geçişi ile rutin sorumluluklarınız ile meşgul olacaksınız. İş hayatınızda rekabetçi ve güçlü olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu dönem kontrollerinizi aksatmamalısınız. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması aşk hayatınızda kadersel başlangıçları da beraberinde getirecek. 22 Ekim günü Merkür Akrep burcuna geçerek rutin işlerinize daha da vakit ayırmanıza neden olacak. Yakın çevrenizden iş projeleriniz ve günlük işleriniz için destek görebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlığı gündemde olacak. Eylül’ün son haftasından beri aşk, çocuk ve hobileriniz olan odak noktanız Güneş’in 23 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ile iş hayatına ve sağlığınıza çevirecek. 28 Ekim günü yaşanacak Boğa burcundaki Ay tutulması korkularınız, psikolojiniz ve geçmiş ile ilgili farkındalıklar yaratacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Merkür 5 Ekim günü Terazi burcuna geçecek. Aileniz ile zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Eviniz ile ilgili tadilat tamirat işleriyle meşgul olabilirsiniz. Sevdikleriniz ziyaretinize gelecek ve ev ortamında bir hareketlilik hakim olacak. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçecek. Yakın çevreniz ile samimiyetiniz artabilir. Kardeş ve kuzenlerinize karşı güveniniz artacak. Sevdiğiniz bir alanda eğitime başlayabilir, atölyelere katılabilirsiniz. Yaratıcı ve üretken olacağınız bugünlerde projelerinizi detaylıca organize edeceksiniz. Bekarsanız sosyal medyada veya çıktığınız bir seyahatte aşkı bulabilirsiniz. 12 Ekim’de Mars Akrep burcuna geçecek. Uzun bir süredir uğraştığınız ev ve aile meseleleri yerini aşk hayatınızda enerji ve keyfe bırakacak. Güçlü hisler hissedeceğiniz bu dönem cazibenizle dikkat çekeceksiniz. Çocuk ve hamilelik gündemde olabilir. Yeteneklerinizi ispatlamak için mücadeleci ruhunuzu ortaya koyabilirsiniz. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması aile ve ev hayatınızda önemli başlangıçları yaptıracak. 22 Ekim sonrası Merkür Akrep burcuna geçerek aşk hayatınızda iletişime hız kazandıracak. Minik kıskançlıkların yaşanabileceği bir dönem olsa da tutku ve yüksek çekim sizi iyi hissettirecek. 23 Ekim günü Güneş de Akrep burcuna geçecek. Artık odak noktanız tam anlamı ile aşk, çocuk ve hobilerinizde olacak. Özgüveniniz artacak ve kendinizi kanıtlayacaksınız. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması arkadaşlarınız ve hayalleriniz ile ilgili farkındalıklar yaratacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçecek. Yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uyumlu ve barışçıl olacaksınız. Sevdikleriniz ile seyahate çıkabilir, bir seminere katılabilirsiniz. Yaratıcı projelere başlayabilir, ortaklık kurabilirsiniz. Elektronik cihaz alım satımı da yapabileceğiniz bu dönemde iletişim trafiğiniz artacak. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçecek. Kazançlarınızı artırmaya yönelik çözümler arayacaksınız ki zaten ek kazanç kapıları da açılacak. Ayrıca konforunuzu yükseltmek için emek vereceğiniz bu dönem keyif odaklı olacaksınız. 12 Ekim günü Mars Akrep burcuna geçerek aile ve ev meseleleri ile meşgul edecek. Miras, sağlık, finansal kaynaklar gündemde olacak. 14 Ekim günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacak. Tutulma sizin yakın çevreniz ve fikir/projelerinizde başlangıçlar yaptırabilir. 22 Ekim günü Merkür Ekim ayı içinde yeniden burç değiştirip Akrebe geçecek. Aile içi anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, sağlık sorunları veya güç savaşları ortaya çıkabilir. 23 Ekim’de Güneş’in de Akrep burcuna geçişi ile odak noktanız tam anlamı ile aileniz ve yuvanıza geçecek. Babanız/dedeniz ile mücadele edebilir, kendinizi ispatlama savaşına girebilirsiniz. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması kariyeriniz ve evliliğinizde önemli farkındalıklar yaratacak.

Başak ve Yükselen Başak

5 Ekim günü Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile kazanç seçenekleriniz artacak. Zihninizi maddi koşullarınızı dengeye oturtmaya odaklayacaksınız. Yeni proje, iş birlikleri, ek kazanç yolları gündeminizde olacak. Sevdiklerinize harcamalarınız artacak. Zihinsel anlamda huzur da bulmak isteyeceğiniz bu dönem rahatınızı kaçıracak kişiler ve haberlerden uzak durmak isteyebilirsiniz. 9 Ekim günü Venüs’ün Başak burcu transiti ile enerjiniz yükselecek. İlgi odağı olacaksınız. Bir süredir saklandığınız kabuğunuzdan çıkarak hayata karışacaksınız. Çevreniz sizi keyifli, güvenilir, çalışkan ve yardımsever görecek. Bekarlar ise Ekim ayının ikinci haftasından itibaren aşkı çekecek. Estetik veya bakım yaptırabilirsiniz. 12 Ekim sonrasında Mars Akrep burcuna geçecek. Yakın çevreniz sizin gücünüzü takdir edecek. Size motivasyon verecekler ve siz de aynı şekilde verdiğiniz tavsiyeler ile onları güçlendireceksiniz. Stratejik ve ketum olacağınız bu dönem enerjinizi projeniz, yakın çevreniz, eğitim ve seyahatlerine yöneltebilirsiniz. Ticaret, dijital ve satış pazarlama projelerinizde rekabetçi olacaksınız. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması sizin kazançlarınızda taze başlangıçlar yaratacak. 22 Ekim sonrası Merkür yeniden burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek. Yakın çevreniz ile iletişiminiz daha da yoğunlaşacak. Yaratıcı fikirleriniz artacak. Bol bol seyahat edebilirsiniz. 23 Ekim’de Güneş’in de Akrebe geçişi ile tam anlamı ile odak noktanız yakın çevreniz, projeler ve seyahatler olacak. 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulması inanç ve projeleriniz ile ilgili farkındalıklar yaratacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

5 Ekim günü Merkür sizin burcunuza geçecek. Uzun zamandır içinize dönmüş ve suskundunuz. Şimdi konuşma ve sevdikleriniz ile paylaşım zamanı. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçerek sizin içsel güven ve sakinliği bulmanızı sağlayacak. Sezgileriniz artabilir, psikolojik sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yalnız kalıp üretken çalışmalar yapmanız için ideal vakitler. Geçmiş aşkları hatırlayabilir veya hayatınıza girebilir. 12 Ekim sonrası Mars Akrep burcuna geçerek harcamalarınızı artıracak. Konforsuz hissedebilirsiniz. 14 Ekim günü Terazi burcundaki güneş tutulması sizi doğrudan etkileyecek. Burcunuzdaki tutulma hayatınız ve sağlığınız ile ilgili taze başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. 22 Ekim günü Merkür Ekim ayı bitmeden ikinciye burç değiştirecek. Akrep burcuna geçecek ve yeni kazanç yolları bulmanızı, iş teklifleri almanızı sağlayacak. 23 Ekim günü Güneş’in de Akrep burcuna geçişi ile tam anlamı ile finansal kaynaklarınız, harcamalarınız odak noktanız olacak. Kendinizi maddi dünyada kanıtlamaya çalışacak ve konfor sağlama mücadelesi vereceksiniz. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması borçlarınız, psikolojik ve sağlığınızda farkındalık yaratacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçecek. Bir süredir arkadaşlarınızın dertleri ile uğraşıyor onlara mantıklı tavsiyeler veriyorsunuz. 5 Ekim sonrası daha çok dinleyip daha az konuşacaksınız. İçsel huzurunuzu bulmaya odaklanacağınız bu dönem zihninizi sakin ve dingin tutmaya çalışmalısınız. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçerek uzun zamandır güç kazanmaya çalıştığınız kariyer planlarınızdan uzaklaştıracak. Sosyal çevrenize daha fazla vakit ayıracağınız ve kalabalık ortamlarda keyifli vakit geçireceğiniz bir dönemi başlatacak. Bekarlar ise arkadaşları vasıtası ile güvenilir ve sadık biri ile tanışabilir. Ayrıca sanatsal projelere başlayabilir, yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. 12 Ekim günü Mars Akrep burcuna geçecek. Yoruldunuz ve pasiftiniz. Artık ipleri elinize alma zamanı, güçleneceksiniz. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması psikolojik sağlığınız ve gizli kalan meseleler de yeni başlangıçlar yaptıracak. 22 Ekim sonrası yeniden kendinizi ifade etmeye başlayacaksınız. Sözleriniz ile dikkatleri çekeceğiniz bugünlerde Güneş de Akrep burcuna geçerek sizi tam anlamı ile ön plana çıkaracak. 23 Ekim sonrası daha güçlü, zeki ve mücadeleci yapınız öne çıkacak. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması evliliğiniz, ilişkiniz ve iş anlaşmalarınızda farkındalık yaratacak.

Yay ve Yükselen Yay

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçecek. Sosyal çevreniz genişleyecek ve kalabalık ortamlarda uyumlu ve sakin tavrınızla dikkat çekeceksiniz. Toplantı ve ekip çalışmalarında konuşmalarınızla göz doldurabilirsiniz. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçecek. Kariyerinizde parlama mücadelesi vereceksiniz. Üretken ve çalışkan yapınız ile takdir toplayacaksınız. Patronunuz ve çalışma arkadaşlarınız ile etkileşiminiz artabilir. Yardım görebilirsiniz. 12 Ekim sonrasında Mars Akrep burcuna geçecek. Korkularınız ve kaygılarınız artabilir. Şüpheci ve sorgulayıcı olacağınız bu dönemde gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması sosyal çevreniz ve idealleriniz ile ilgili başlangıçlar yaptıracak. 22 Ekim sonrası daha az konuşacak, ketum olacaksınız. Yakın çevrenizin sırlarını öğrenebilir ve gizli meselelere dahil olabilirsiniz. 23 Ekim günü Güneş de Akrep burcuna geçecek. Tam anlamı ile içinize dönecek ve geri planda kalacaksınız. Gizemli olacağınız bu dönem sanatsal çalışmalar üretmek size iyi gelebilir. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması ise iş hayatınız ve sağlığınız ile ilgili önemli kararlar vermenizi sağlayacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçecek. Sözleriniz ve fikirleriniz ile patronunuzun dikkatini çekeceksiniz. Çevre tarafından uyumlu ve barışçıl görüneceğiniz bu dönem yaratıcılığınızı ön plana çıkarmalısınız. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Uzun bir süredir uğraştığınız finansal ve psikolojik meseleler son bulacak. Yurt dışı, ticari, dijital ve hukuk projelerinize odaklanacaksınız. İnanç ve hayat felsefenize bağlı yaşayacağınız bu dönem hedeflerinize olan umudunuz da artabilir. Ayrıca bekarlar sosyal medya aracılığı ile veya çıktığı bir seyahatte aşkı bulabilir. 12 Ekim sonrası enerjinizi arkadaşlarınız ve projelerinize odaklayacaksınız. Kalabalık ortamlarda rekabetçi ve hırslı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden tutku ile koşacaksınız. 14 Ekim günü Terazi burcunda Güneş tutulması yaşanacak. Tutulma kariyer, evlilik ve toplumsal saygınlığınız ile ilgili başlangıçlar yaptıracak. 22 Ekim sonrası Merkür yeniden burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek. Sosyal çevreniz genişleyebilir ve iletişim becerileriniz ile dikkat çekeceksiniz. 23 Ekim günü Güneş de Akrep burcuna geçecek ve odak noktanız kariyerden sosyal çevreye ve ideallerinize yönelecek. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması aşk hayatınız, çocuğunuz ve hobileriniz ile ilgili farkındalıklar yaratacak.

Kova ve Yükselen Kova

5 Ekim’de Merkür Terazi burcuna geçecek. Yurt dışı ve ticari projeleriniz hız kazanacak. Seyahatleriniz artabilir. Akademik çalışmalarınızda başarı kazanabilirsiniz. Eğitim veya seminerlere katılabilir, online görüşmeler yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artacak. Umutlu ve pozitif düşüneceksiniz. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçecek borçlarınızı derleyip toparlamaya çalışacaksınız. Sevdiklerinizden destek görebilir, nafaka, tazminat veya ikramiye gibi maddi kaynaklar elinize geçebilir. 12 Ekim gününden sonra kariyerinizde kendinizi ispatlama çabasına gireceksiniz. Kariyer hedeflerinize odaklı ve mücadeleci davranacağınız bugünlerde patronlarınız ile çatışmaya girebilirsiniz. 14 Ekim günü Terazi burcundaki Güneş tutulması inanç, umut, proje ve haberleşmeleriniz ile ilgili başlangıçlar yaptıracak. 22 Ekim sonrası kariyerinizde söz sahibi olacak ve keskin ifadeleriniz ile dikkat çekeceksiniz. Rekabet edeceğiniz yeni projelere başlayabilir ve azim ile çalışabilirsiniz. Güçlü figürler ile kariyer bağlantısı aracılığı ile tanışacaksınız. 23 Ekim günü Güneş Akrep burcuna geçecek. Kariyerinizde öne çıkacak ve gücünüzü ispatlayacaksınız. Sert ve ketum algılansanız da tutkularınızın peşinden gitmeniz size zafer getirecek. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması aileniz ile ilgili farkındalıklar yaşatacak.

Balık ve Yükselen Balık

5 Ekim günü Merkür Terazi burcuna geçecek. Finansal dünyada alternatif yollar bulmaya çalışacaksınız. Borç, nafaka, tazminat, miras ve ikramiye gündeminizde olacak. Şüpheci ve sorgulayıcı düşünceleriniz artabilir. Psikolojik yardım görebilirsiniz. 9 Ekim günü Venüs Başak burcuna geçecek. Yakın ilişkiler kuracak, partnerinize olan güveniniz artacak. Bekarlar uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir. İşbirlikleri ve ortaklıklar kurabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. 12 Ekim gününden sonra enerjinizi projelerinize odaklayacaksınız. İnançlarınızı yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak ve başaracaksınız. Seyahatleriniz artabilir. Eğitim, dijital, akademik, yurt dışı ve ticaret çalışmalarınızda ivme kazanabilirsiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması borçlarınız ve psikolojik sağlığınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. 22 Ekim sonrası Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile iletişim trafiğiniz hız kazanacak. 23 Ekim’de Güneş’in de Akrebe geçişinden sonra tam anlamı ile projelerinize ve hayallerinize odaklanacaksınız. Pozitif ve kararlı enerjiniz yükselecek. Başarı kazanacaksınız. 28 Ekim günü Boğa burcundaki Ay tutulması yakın çevreniz ve düşünce yapınız ile ilgili farkındalıklar yaratabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.