2 Ekim Günlük burç yorumları 'Her duyduğunuza inanmayın'

2 Ekim Günlük burç yorumları 'Her duyduğunuza inanmayın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

Aydan Şirin PEKCAN - Merkür Neptün karşıtlığının etkisi altında olacağımız bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay boğa burcu da ilerliyor. Kabus veya korkular ile uyanmış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kazançlarınız artabilir. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyeceksiniz. İş ortamınızda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay boğada... Sabah saatlerinde huzurlu ve sakin hissedeceksiniz. Aşk hayatınız ve sosyal çevrenizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz ile aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay boğada... Sabah saatlerinde huzurlu ve mutlu olacaksınız. Sağlığınız gündemde olabilir. Ev ve kariyeriniz arasında belirsizliklerden önünüzü görmekte zorlanacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Sabah saatlerinde ideallerinize odaklı ve geleceğe yönelik umutlu olacaksınız. Arkadaşlarınızdan güzel bir haber alabilirsiniz. Yakın çevreniz ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, sosyal medyada kandırılmalara dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan
Sabah saatlerinde kariyer odaklı ve otoriter olacaksınız. İmajınızı koruma isteğiyle hareket edeceğiniz bugün finansal sorunlara açık bir gün. Maddi dünyada güvenmediğiniz hamleler yapmayın.

Başak ve Yükselen Başak
Sabah saatlerinde yurt dışı ve akademik çalışmalarınızda başarı kazanabilirsiniz. Hayat görüşünüz doğrultusunda hareket edeceğiniz bugün eşiniz ve yakın arkadaşınız ile hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Sabah saatlerinde Ay boğa burcunda güne başlıyorsunuz. Borçlarınızı derleyip toparlayacaksınız. Sakinliğinizi korumak isteyeceğiniz bugün psikolojik anlamda yorulabilir ve unutkanlık yaşayabilirsiniz. Gizlenmiş olaylar ortaya çıkabilir ve hayal kırıklığı hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Sabah saatlerinde partnerinize karşı sevgi ve güven duygunuz artacak. İş ortaklığı ve sözleşmeler gündem olabilir. Arkadaşlarınıza karşı hayal kırıklığı hissedebilirsiniz. Projelerinize emek verdiğiniz sürece güvenin, zihniniz sizi başarısızlık fikirleri ile yanıltıyor.

Yay ve Yükselen Yay
Sabah saatlerinde iş hayatınızda huzur ve mutluluk hakim olacak. Emek verdiğiniz sorumlulukların maddi karşılığını alacaksınız. Aileniz ve kariyeriniz ile ilgili hayal kırıklığına açıksınız. Geceye doğru aşk hayatınızda sorgulamalarınız artacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Sabah saatlerinde aşk hayatınızda huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Çocuğunuz ile iletişiminiz artacak. Seyahatlerde eşyalarınızı koruyup kollayın. Projelerinizin hazırlık aşamasında hayal kırıklığı yaşaybilirsiniz. Unutkanlığa dikkat edin.

Kova ve Yükselen Kova
Sabah saatlerinde evinizde huzur ve mutluluk ile uyanacaksınız. Aile içi sakinlik size iyi gelecek. Kazançlarınız geldiği gibi gidebilir. Finansal anlamda kimseye güvenmemeniz gereken bugün psikolojik olarak manipüle edilmeye de açıksınız. Sağlığınıza özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık
Sabah saatlerinde zihniniz sakin ve dingin olacak. Yakın çevreniz ile güzel planlar yapabilirsiniz. Kişisel fikirlerinizi hayata geçirme adımları atacağınız bugünde partneriniz veya iş anlaşmalarınız ile ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.