3 Ekim Günlük burç yorumları 'Sırlar açığa çıkacak'

3 Ekim Günlük burç yorumları 'Sırlar açığa çıkacak'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Merkür ve Pluton arasındaki olumlu bağlantının hakim olacağı bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızı derleyip toparlamakta zorlanabilirsiniz. 08.04 sonrası Ay İkizler burcuna geçecek. İletişim trafiğiniz artacak. Eğitim ve ticari projelerinizi organize edeceksiniz. İş ortamında konuşmalarınız otorite ve güç kazandırabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa
Sabah saatlerinde konforsuz hissedebilirsiniz. 08.04 sonrası Ay İkizler burcuna geçecek. Kazançlarınız ön plana çıkacak. Aşk hayatınızda cazibeniz ile dikkatleri üzerinize toplayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler
Sabah saatlerinde yorgun hissedebilirsiniz. 08.04 sonrası enerjiniz yükselecek. Özgür hissetmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden hızlı haberler alacaksınız. İletişim beceriniz ile ailenizi ikna edeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Sabah saatlerinde geleceğiniz hakkında endişe duyabilirsiniz. 08.04 sonrası Ay İkizler burcuna geçecek. Enerjinizi sadece kendinize harcamak isteyebilirsiniz. Daha az konuşup çok düşüneceğiniz bugün projelerinizde gücünüzü kanıtlayacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan
Sabah saatlerinde kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. 08.04 sonrası geleceğinize odaklanacaksınız. Arkadaşlarınız ile keyifli plan yapabilir veya toplantılara katılabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız güçlenecek.

Başak ve Yükselen Başak
08.04'e kadar yönünüzü kaybetmiş gibi hissetseniz de 08.04 sonrasında kariyer planlarınız hız kazanacak. Yeni projelere başlayabileceğiniz bugün keyfiniz yerimde olacak. Duruşunuz ve tavrınız size başarı kazandıracak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Sabah saatlerinde finansal problemlerinizi derleyip toparlamakta zorlanabilirsiniz. 08.04 sonrası akademik ve yurt dışı projeleriniz hız kazanacak. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Finansal güç kazanacaksınız. Gizemli ve ketum duruşunuz size güç katacak.

Akrep ve Yükselen Akrep
Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. 08.04 sonrası Ay İkizler burcuna geçecek ve borç-kredi, nafaka, tazminat gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklar gündem olacak. Bugün girdiğiniz kalabalık ortamlarda herkes sizin duruşunuzu ve tavrınızı güçlü bulacak.

Yay ve Yükselen Yay
Sabah saatlerinde sorumluluklarınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz. 08.04 sonrasında yakın arkadaşınız, partneriniz ve iş anlaşmanız gündeme gelecek. İletişimin yoğun geçeceği bugün finansal anlamda güç kazandıracak bir teklif gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Sabah saatlerinde keyifsiz hissedebilirsiniz. 08.04 sonrası iş projelerinize ve sorumluluklarınıza odaklanacaksınız. Sağlık kontrollerinizin de önem kazanacağı bugün otoriter ve idealistsiniz. Stratejik ve karizmatik tavrınız ile güç sizin elinizde olacak.

Kova ve Yükselen Kova
Sabah saatlerinde enerjisiz hissedebilirsiniz. 08.04 sonrası enerjiniz yerine gelecek. Anın tadını çıkarmaya odaklanacağınız bugün aşk, sanat ve çocuğunuz ön planda olacak. Beklediğiniz bir yerden maddi kaynak elinize ulaşacak. Bir yakınızın sırrını öğrenebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Sabah saatlerinde zihniniz dağınık olsa da 08.04 sonrası ailenize ve ev meselelerine odağınızı çevireceksiniz. Plan ve projelerinizi evde organize etmek isteyeceğiniz bugün partnerinizi ve iş ortağınızı ikna etme gücüne sahipsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.