Ekim ayının astrolojik etkileri: Kadersel değişimler yaşanacak

Ekim ayının astrolojik etkileri: Kadersel değişimler yaşanacak
Ekim ayı 2023 yılına damga vuracak. 2023 yılının son tutulmalarını 14 Ekim ve 28 Ekim'de ardı ardına yaşayacağız.

Aydan Şirin PEKCAN - Ekim ayı 2023 yılına damga vuracak. 2023 yılının son tutulmalarını arka arkaya Ekim ayında yaşayacağız. 14 Ekim’de Terazi burcunda Güneş tutulması, ardından 28 Ekim gününde Boğa burcunda Ay tutulması yaşanacak. Merkür, Venüs, Mars ve Güneş’in de burç değiştireceği Ekim ayına şöyle yakından bir bakalım.

Merkür 5 – 22 Ekim arasında Terazi burcunda

5 Ekim günü iletişim ve zeka gezegeni Merkür Başak burcunda seyahatini tamamlayıp Terazi burcuna geçiş yapacak. 22 Ekim’e kadara Terazi burcunda kalacak Merkür iletişim kurarken nezakete ve uyumu hayatımıza getirecek. Paylaşım yapma isteğimiz artacak. Yakın çevremize karşı daha toleranslı olacağız. Sözleşme, anlaşma, ortaklık ve işbirliklerini çoğaltacak. Hak, hukuk, adalet gündemde olacak.

Venüs 9 Ekim – 8 Kasım arasında Başak burcunda seyahat edecek

Aşk, para ve öz değer gezegeni Venüs aslan burcundaki uzun yolculuğunu 9 Eylül günü tamamlayıp pek de sevmediği Başak burcuna geçecek. Aşkı kritize etme ve mükemmel ilişki arayışı dönemi başlayacak. İlişkide hizmet eden taraf siz olacaksınız. Detaylara takılacağınız bu dönemde sorumluluk almaya yatkın olacaksınız. Güven, sadakat ve sabır ilişkilerde öne çıkacak. Çalışıp emek vereceğiniz her türlü ilişki tipi size cazip gelecek. Geleneksel ilişki tipleri yaşayabilirsiniz. Emek veren para kazanacak. Giyim kuşamınızda sadeleşmeye gidebilir ve sadece ihtiyaç dahilinde harcamalar yapabilirsiniz.

Mars 12 Ekim – 24 Kasım arasında Akrep burcunda

Yaşam enerjimizi temsil eden Mars yönetici olduğu burca Akrep burcuna geçecek. Yaklaşık 1,5 ay burada kalacak. Mars akrepte girdiğimiz mücadeleleri kazanmamızı sağlayacak. Gözü kara, güçlü ve gizemli bir tavırda olacağız. Gerektiğinde tartışmaktan çekinmeyeceğiz. Çekim duygusunun önem kazanacağı bu dönemde ilişkilerde tutkularımızın peşinden gitmemizi sağlayacak. Bir duruma veya projeye odaklandığımızda derinleşmeden bırakmayacağız. Mistik olaylar da bu dönem artabilir. Ameliyat, kaza veya ölüm oranlarında artış gözlenebilir.

Merkür 22 Ekim sonrası akrep burcuna geçecek

Merkür Ekim ayını bitirmeden Terazi burcundaki yolculuğunu tamamlayıp Akrep burcuna geçecek. İletişim dilimiz keskinleşecek. Şüpheci ve sorgulayıcı olacağız. Güven sorunları ortaya çıkabilir. Sivri dilli olacağımız bu dönemde stratejik ve zeki olan kazanacak.

Güneş 23 Ekim – 22 Kasım arasında Akrep burcunda

Güneş, Ekim’in son haftasında Akrep burcuna geçecek. Benliğinizi gösteren Güneş Terazi burcundan sonra sizi biraz daha izole edecek. Ketum, sabırlı, kolay kolay güvenmeyen, mücadeleci ve tutkulu enerjileri hayatınıza getirecek. Borç, nafaka, tazminat, psikolojik sağlığınız, ameliyat ve cinsellik temaları hakim olacak.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş Tutulması: Terazi burcundaki yılın 3. tutulmasını 14 Ekim günü yaşayacağız. İlişkiler, evlilik, ortaklık ve davaları konu alan Güneş tutulması kadersel değişimler yaşatacak.

28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması: 2023 yılının son tutulması Boğa burcundaki Ay tutulması 28 Ekim günü gerçekleşecek. Standartlarınızı ve konfor alanlarınızı ilgilendiren kadersel kararlar aldıracak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.