30 Eylül Günlük burç yorumları 'Sürprizlere açık olun'

30 Eylül Günlük burç yorumları 'Sürprizlere açık olun'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 30 Eylül Cumartesi günü sizi neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.


Koç ve Yükselen Koç
Bugün sabah saatlerinde özgüvensiz hissedebilirsiniz. Baş ağrısı veya sakarlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru ikili ilişkilerinizde huzursuz hissetseniz bile aşk hayatınızda güçlü duygular hissedeceksiniz. İş hayatınızda hızlı bir projeye başlayabilirsiniz. Çocuğunuzla eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Sabah saatlerinde takıntı ve korkularınız açığa çıkabilir. Sorumluluklarınız sizi yorsa bile ailenizle geçireceğiniz keyifli vakit enerjinizi yerine getirecek. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Çocuğunuzun eğitim hayatı hızlı bir hareket kazanacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Sabah saatlerinde geleceğe yönelik umutsuz hissedeceksiniz. Aşk hayatınız ve arkadaşlarınız arasında yaşadığınız sorunlar sizi yorabilir. Kardeş ve kuzeninizden alacağınız destek umudunuzu yükseltecek. Bugün miras veya aile içi konularda beklenmedik bir haber duyacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Sabah saatlerinde kariyerinizdeki sorunlar sizi özgüvensiz hissettirebilir. Kariyer ve aile içi sorunlar birbirini etkilese de konforunuz yerinde olacak. Bugün sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışacaksınız. Sürpriz bir telefon alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Sabah saatlerinde umutsuz hissedebilir ve projelerinizde başarılı olamayacağınızı düşünebilirsiniz. Seyahatlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Yine de enerjiniz yüksek olacak ve güçlü hissedeceksiniz. Sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Sabah saatlerinde finansal sıkıntılar baş gösterebilir. Sorgulayıcı ve şüpheci duygularla baş etmeye çalışacaksınız. Akşama doğru maddi anlamda sizi rahatlatacak bir gelişme olabilir. Sürpriz bir projeyi organize etmeye başlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Sabah saatlerinde partneriniz veya yakın arkadaşınızla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru sosyal ortamlarda eğlenceli vakit geçireceksiniz. Bugün dışarıdan gizemli görünecek ve maddi açıdan beklenmedik destekler alacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep
Sabah saatlerinde iş ortamında gerginlik yaşanabilir. Sorumluluklardan kaçmak isteyebilirsiniz. Baş ağrısı yaşayabilirsiniz. Akşama doğru kariyerinizde güç kazanacaksınız. İş ortaklığı teklifi alabilir veya katıldığınız kalabalık ortamda güven duyacağınız biriyle iletişiminiz hız kazanabilir.

Yay ve Yükselen Yay
Sabah saatlerinde aşk hayatınızda özgüvensiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Olumlu taraftan bakıp duygusal yaralarınızı şifalandırın. Akşama doğru uzaklardan sizi sevindirecek bir haber alabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili girişim planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınıza yeni bir hareket girecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Sabah saatlerinde aile içi meseleler canınızı sıkabilir. Bugün yetenekleriniz yabancı kişilerin ilgisini çekecek. Aşk hayatınızda sürpriz bir mesaj alabilirsiniz. Akşama doğru maddi kaynaklarınızda güçleneceksiniz. Tutkulu ve kıskanç hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Sabah saatlerinde yakın çevrenizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Seyahat planlarınız ve projeleriniz aksayabilir. Akşama doğru partnerinizle keyifli vakit geçireceksiniz. Ortaklık ve iş birliklerinizde güç kazanabilirsiniz. Ailenize yeni bir tempo girecek.

Balık ve Yükselen Balık
Sabah saatlerinde ani harcamalar yapabilirsiniz. Bütçenizi dengeye oturtmakta zorlanırken akşama doğru iş hayatınızda kazandığınız güç ile maddi dünyada da ivmeniz artacak. Eşinizle sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Bekarlar güvenilir biriyle tanışacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.