2 Ekim – 8 Ekim haftası gökyüzü hareketleri ‘Yorulacaksınız'

2 Ekim – 8 Ekim haftası gökyüzü hareketleri ‘Yorulacaksınız'
Ekim ayının ilk haftasında her gün farklı bir etkinin alınacağı bir gökyüzü önümüzde duruyor. Peki 2 - 8 Ekim haftasında sizi neler bekliyor?

Aydan Şirin PEKCAN - Ekim ayına giriş yaptık. Ekim ayının ilk haftasında Merkür’ün aldığı etkiler başrolde olacak. Neptün ile karşıtlığı, Pluton ile olumlu görünümü… Merkür’ün terazi burcuna geçecek olmasıyla birlikte güçlü bir hafta bizleri bekliyor.


Pazartesi günü Ay boğa burcunda güne başlıyoruz. Merkür ve Neptün karşıtlığı hakim olacak. Sakin ve huzurlu bir gün geçirmeyi isteyeceksiniz. Konfor alanınızdan çıkmayı tercih etmeyebilirsiniz. İştahınız artabilir. Sabah saatlerinde finansal kaynaklarınıza bereket yağabilir. Bugün genel anlamda duyduklarınız ve gördükleriniz sizi yanıltabilir. Zihinsel yorgunluk ve dalgınlığa açık bir gün. Dolandırılma veya kandırılmalara açık bir gün. Sosyal mecralarda hesaplarınızın güvenliğini sağlamanızda fayda var. Sağlık kontrollerinizi yanlış teşhis konulma ihtimaline karşı ertelemeye çalışın. Yolculuklarda temkinli olun. Akşama doğru beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Salı günü 08.04’e kadar işlerinizi derleyip toparlamakta zorlanabilirsiniz. İsteksiz ve hevessiz hissedebilirsiniz ama 08.04 sonrasında Ay’ın İkizler burcuna geçişiyle gündeminiz hareketlenecek. Merkür ve Pluton arasında muazzam bir açı oluşacak. Özgür ruhlu ve enerjik bir ruh haline bürünebilirsiniz. 10.00 civarında sevdiklerinizle aranıza mesafe koyacaksınız. İletişim gücünüz ve ikna kabiliyetiniz ile öne çıkacaksınız. Güçlü figürler ile iletişim halinde olabilir veya siz sözlerinizle iş hayatında güç kazanabilirsiniz. Stratejik, kararlı ve derin olacaksınız. Yakın çevrenizle ilgilenebilir, onların sırlarını öğrenebilirsiniz. Trafikte git gel yapabilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim, ticaret, satış pazarlama ve dijital projelerinizi azim ile organize edeceksiniz.

Çarşamba günü Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Merkür Başak burcunun son derecesinde olacak. Bugün önemli telefon görüşmeleri veya online toplantılar yapabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara veya telefon/bilgisayar arızalanmalarına karşı önleminizi alın. Kardeş ve kuzenlerinizle ilgileneceksiniz. Eğitim, ticari ve dijital projeleriniz öne çıkacak. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Zihinsel ve bedensel olarak hareketli geçecek bugün öğleden sonra duygusal destek göreceksiniz.

Perşembe günü Ay İkizler burcunda seyahatine devam ederken güne başlıyoruz. Merkür Terazi burcuna geçti. Mars ve Pluton arasındaki kare etkisini hissettirmeye başlayacak. Sabah saatlerinde bağımlılıklarınızdan kopmaya çalışacaksınız. Duygusal bir yük, dalgınlık ve unutkanlık yaşayabilirsiniz. Bir yandan da duygusal sorunlar ile mücadele edecek güce sahipsiniz. Sevdiklerinizden motivasyon kazandıracak sözler duyabilirsiniz. Kaza, yaralanmalara veya kavgalara karşı temkinli olun. Patronunuz ile mücadele edebilirsiniz. Hakkınız olan bir şeyi kazanma mücadelesi verebilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçişiyle evlilik, ortaklık ve ilişkiler konuşulmaya başlanacak. Akşama doğru Ay yengeç burcuna geçecek. Aileniz, yuvanız, güven duygusu ve psikolojik dünyanız öne çıkacak. Aldığınız sorumlulukların aileniz tarafından değer görmediğini hissedebilirsiniz.

Cuma günü Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Mars ve Pluton arasındaki etki devam ediyor. Bugün ev, ebeveyn, aile ve miras konuları öne çıkacak. Duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Öğle saatleri kariyeriniz ve ev hayatında mücadele edeceksiniz. Akşama doğru Ay ve Jüpiter arasındaki destekleyici açı, duygusal anlamda tatmin yaşamanızı ve maddi koşullarınız için üretken olmanızı sağlayacak. Ruhsal anlamda iyi gelecek ortamlarda ve sevdikleriniz ile bir arada olmalısınız. Evinizde vakit geçirmek de iyi gelecektir.

Cumartesi günü yuvanız ve ailenizle ilgili gündem öne çıkmaya devam edecek. Aidiyet duygusu arayacağınız bugün öğle saatlerinde yeni haberler ile temponuz artabilir. 17.00 civarı romantik duygusal sizi sarabilir. Affedici ve akışta olacaksınız. Dua edebilir, meditasyon yapabilir veya size iyi gelen ne varsa onu yapabilirsiniz. Rahatlık odaklı olacağınız bu zaman dilimi yerini 19.00’dan sonra huzursuz enerjilere bırakabilir. Mars ve Pluton arasında zorlayıcı bağlantı gün boyu tartışma ve haksızlıklara yol açabilir.

Pazar günü ise Ay Aslan burcunda güne başlıyoruz. Venüs burç değiştirmeye hazırlanıyor. Mars ve Pluton arasındaki kare aktif konumda… Bugün özgüvenli ve cesur olacaksınız. Hatta ilişkileriniz ve finansal dünyada biraz da egoist ve intikam peşinde algılanabilirsiniz. Tartışmaya ve istediğinizi almaya odaklısınız ama sakinliğinizi koruyun, geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Tabi gün içinde yumuşak etkiler de yok değil. 13.00 sonrası yakın çevrenizle iletişiminiz artacak ve destek alıp vereceksiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. İşbirliği yapmak veya anlaşma imzalamak için güçlü kişiler ile bir araya gelebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.