29 Eylül Günlük burç yorumları 'Ani gelişmelere hazırlıklı olun'

29 Eylül Günlük burç yorumları 'Ani gelişmelere hazırlıklı olun'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Bugün öğle saatlerinde koç dolunayı gerçekleşirken gün içinde burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün öğle saatlerinde koç dolunayı gerçekleşecek. Hayatınız ve ikili ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayacağınız bu dolunayda aşk ve finans hayatınızda özgürleşmek isteyeceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün öğle saatlerinde koç dolunayı gerçekleşecek. Psikolojik farkındalıklar yaşayacağınız bu dolunayda aile içinde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Arkadaşlarınız, hayalleriniz ve bireysel hayatınız arasında yaşayacağınız farkındalıklar size ek kapılar açacak. Geçmiş sorunlardan bağımsızlaşmak isteyebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün öğle saatlerinde koç dolunayı gerçekleşecek. Kariyeriniz ve imajınız üzerinde alacağınız kararlar ev hayatınızı da etkileyecek. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bağımsızlaşmak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. İnanç ve projelerinizle ilgili alacağınız kararlar yakın çevrenizi de etkileyecek. Kariyerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Finansal farkındalıklar yaşayacağınız bu dolunayda psikolojik anlamda da özgürleşmek isteyeceksiniz. Tabularınızdan arınmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün öğle saatlerinde koç dolunayı gerçekleşecek. Dolunay evliliğiniz ve iş ortaklıklarınızla ilgili önemli kararlar aldıracak. Sosyal çevrenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. İş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren meseleler ortaya çıkacak. Kariyeriniz ve partnerinizle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili önemli kararlar alacak ve geleceğinizi şekillendireceksiniz. Sorumluluklarınızı ertelemek isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay aileniz, eviniz ve kariyerinizle ilgili büyük kararlar almanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda özgür ilişkiler kurma eğiliminde olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün öğle saatlerinde
koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Eğitim, ticari ve dijital projelerinizle ilgili tamamlanmalar yaşayacağınız bu dolunayda yakın çevrenizden destek göreceksiniz. Evliliğinizde sallantılar olabilir.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün öğle saatlerinde koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay kazançlarınızla ilgili atılım yaptıracak. İş arkadaşlarınızla iletişim sorunu yaşayabilir. Yakın çevrenizin sorumluluklarından bağımsızlaşmak isteyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.