28 Eylül 2023 Günlük burç yorumları 'Akışta kalın'

28 Eylül 2023 Günlük burç yorumları 'Akışta kalın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 28 Eylül Perşembe günü sizi neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde iş ortamındaki sorumlulukları yerine getirmek istemeyebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza karşı alınganlık yapabilirsiniz. Akşam hayalperest, melankolik hissedecek ve keyfi harcamalar yapacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Projeleriniz ve bireysel hayatınız arasında seçim yapmanız gerekebilir. Akşam arkadaşlarınız karşı hassas ve kırılgan olacaksınız. Aile içi meselelerle ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Patronunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Kariyer hayalleriniz ve ailenize olan yükümlülükleriniz arasında kalabilirsiniz. Akşam hassas hissedecek ve yakın çevrenizin sağlığıyla ilgileneceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Seyahat planlarınız aksayabilir. Çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Akşam ideallerinizin peşinden sürüklenmek isteyebilirsiniz ama gerçekçi hareket edin. Arkadaşlarınızla para alışverişi yapmayın.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Maddi sorumluluklar ve borçlarınız sizi seçim yapmaya zorlayacak. Konforsuz hissedebilirsiniz. Akşam psikolojik anlamda kabuk örebilir ve içinize çekilebilirsiniz. Kariyerinizde beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay balık burcunda ilerleyecek. İkili ilişkilerinizdeki duygusal beklentiler ve kişisel sorumluluklarınız arasında ikilem yaşayabilirsiniz. Akşam sözleşme ve iş projelerinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yurt dışı ve akademik çalışmalarınızda ani gelişmelerle plan değişikliği yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. İş ortamında huzur ararken yarım kalan işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam sorumluluklardan kaçmak isteyebilirsiniz. Davet edildiğiniz bir organizasyon iptal olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Bir tarafınız aşk hayatında ilgi ve romantizm bekleyecek. Bir tarafınız da sorumluluklarınızı hatırlatıp ayağa kalkın diyecek. Akşam saatlerinde duygusal ve hayalperest olacaksınız. Kariyerinizde ani haberler alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Evde vakit geçirmek isteyip iş sorumluluklarınız nedeniyle harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Akşam ailenizle bir arada vakit geçirmek ya da yalnız başınıza kalmak isteyeceksiniz. İş projelerinizde aksaklık yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Yakın çevrenize karşı fedakarlık yapmanız gerekirken projelerinize de vakit ayırmanız gerekecek. Seyahat planlarınızda aksaklık yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde dalgın ve yorgun hissedebilirsiniz. Çocuğunuzdan gizli bir bilgi öğrenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Bütçenizde dalgalanma yaşayabilirsiniz. Akşam konforlu hissetmek isteyip tembellik yapabilirsiniz. Maddi gücünüz hakkında negatif düşünmeyin. Aile içi meselelerle uğraşacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde rahat ve akışta hissetmek isterken sizden beklenen sorumluluklar nedeniyle seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam tembellik etmeyi isteyeceksiniz. Melankolik hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişim sorunu yaşayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.