27 Eylül Günlük burç yorumları 'Duygularınızı kontrol etmeyin'

27 Eylül Günlük burç yorumları 'Duygularınızı kontrol etmeyin'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojiniz ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Sanatsal çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınıza karşı fedakar olacaksınız. Bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Aile üyelerinin sağlığında sevindirici haberler alacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Kariyerinizdeki sorumlulukları yerine getirerek güne başlayacaksınız. İmajınızı yeniden yapılandıracağınız bugün yakın çevreniz ile keyifli vakit geçireceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Akademik, ticari ve yurt dışı çalışmalarınızda sorumluluklarınız ağır gelebilir. İnancınızı korumakta zorlanacağınız bugün seyahat plan programı yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Finansal sorumluluklar ağır gelebilir. Resmi bir yerden maddi kaynak gündeminizde olabilir. Ruhsal anlamda hassas ve sorgulayıcı olacağınız bugün işlerinizi gizlilik içinde yürüteceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay balık burcunda ilerleyecek. Eşinize ait olan bir sorumluluğu üstlenebilirsiniz. İş anlaşma ve projelerde inisiyatif alacaksınız. İşleri akışa bırakmakta zorlanacağınız bugün beklenmedik şekilde maddi yardım görebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Patronunuzla etkileşiminiz artacak. Siz bir patronsanız sorumluluklarınız nedeniyle baskı hissedebilirsiniz. Psikolojinize ve ayak sağlığınıza önem vermeniz gereken bugün sosyal çevrenizden destek göreceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay balıkta... Aşk hayatınızda ağırbaşlı ve ciddi olacaksınız. Duygularınızı mantığınız ile ele alıp sorumluluk üstlenebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgileneceksiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Aile içi meseleler sizi yorabilir. İçinize kapanabileceğiniz bugün evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Evin sorumluluklarıyla da ilgileneceksiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Yakın çevrenize mantıklı fikirler verebilir ve tavsiye alabilirsiniz. Kardeşlerinizin eğitim hayatıyla ilgileneceksiniz. Projelerinizde sorumluluklarınız artabilir. Duygularınızı kısıtlayabileceğiniz bugün zihniniz kendini disipline etmek için uğraşacak.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Maddi yükümlülüklerle güne başlayacaksınız. Konforsuz hissedebilirsiniz. Partnerinizle iletişiminiz güçlenecek. İş anlaşma ve projelerde liderliği ele geçireceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay balık burcunda ilerliyor. Enerjinizi doğru ve kontrollü harcamaya odaklanacaksınız. Duygularınızı kısıtlayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artacağı bugün iş hayatınızda finansal gelişmeler sizi sevindirecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.