29 Eylül Koç burcunda dolunay burcunuzu nasıl etkileyecek?

29 Eylül Koç burcunda dolunay burcunuzu nasıl etkileyecek?
Dolunay Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nasıl etkileyecek. Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Aydan Şirin PEKCAN - 29 Eylül saat 12.57’de Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay koç burcunun 6. Derecesinde meydana gelecek. İlk enerji, başlangıç, yenilik, hız ve yaşama enerjisini harekete geçirecek dolunay etkisini dolunayın 1 hafta öncesi ve dolunayın 1 hafta sonrası olmak üzere Ekim’in ilk haftası boyunca sürdürecek. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları dolunaydan en fazla etkilenecekler.

Koç burcundaki dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Koç ve Yükselen Koç

Sizin burcunuzda meydana gelecek Koç dolunayı yaşantınız, sağlığınız, bakış açınızı ilgilendiren birtakım kararlar vereceksiniz. Hayatınıza hız kazandıracak bu dolunayda her şey bir anda olup bitebilir. Yaşadığınız farkındalıkla yaşam akışınız ivme kazanacak. Kendinizi cazibeli ve güçlü hissedeceksiniz, bu enerji aşk hayatınıza da olumlu yansıyacak. İlişkinizden özgürleşmek isteyebilir ve noktalayabilirsiniz. Bekarsanız sizi güçlü hissettiren bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hobileriniz ile ilgili girişimlerde bulunabilir, işbirliği yapıp anlaşma imzalayabilirsiniz. Eğer sıkıntılı bir ortaklığınız varsa bitirip bireysel devam edebilirsiniz. Ani harcamalar yapacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Koç dolunayında duygularınız kabarabilir. Öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Korkularınız, kaygılarınız ve gizli olaylar açığa çıkabilir. Bir süredir üzerine düşündüğünüz ilişki sorunları ve iş projelerinizle ilgili kararlar vereceksiniz. Yalnız kalmak isteyebilir ve özgürlüğünüzün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bu dolunayda aile içi meseleler gündem olsa bile sorumluluklarınıza destek bulacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Koç dolunayı geleceğe yönelik plan ve projeleriniz için kararlar almanızı sağlayacak. Yeteneklerinizi topluma duyurmanızı sağlayacak destek göreceksiniz. Çocuğunuzun geleceğine yönelik kararlar alabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve toplantılarda öne çıkacaksınız. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekecek ve sevdiklerinizden güzel haberler alacaksınız. Kardeş ve kuzenlerinizle geçmiş konular açılsa bile halledecek motivasyona sahip olacaksınız. Seyahat planlarınız aksayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Koç Dolunayı kariyerinizde önemli kararlar vermenizi sağlayacak. Patronunuzla ilişkiniz önem kazanacak. Mevcut iş yerinizde yeni atılımlar yapabilirsiniz. Kariyerinizde bireysel ilerlemeye karar verip evden yürüteceğiniz projeleri organize edebilirsiniz. İmajınızı daha etkili ve güçlü hale getirmeye çalışacağınız bu dolunayda konforlu hissetmeye odaklanacaksınız. Arkadaşlarınızla para alışverişi yapmayın zaten planlarınız için yeterince harcamalar yapacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Koç dolunayı hayatınıza hız kazandıracak. İnançlarınız, hayat felsefenizin yeniden şekilleneceği bu dolunayda seyahat planları, akademik çalışmalar, dijital, hukuk, ticari ve yurt dışı projelerinizde sonuçlanmalar yaşayacaksınız. Uzak yerlerden alacağınız haberlerle planlarınızı hızlıca değiştirebilirsiniz. Kariyer rotanız ve patronunuzla güç savaşlarına girmeyin. Toplum tarafından fevri ve sert algılanabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Borçlarınız, tazminat, nafaka, miras gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklar ile ilgili kararlar alacaksınız. Maddi problemlerinize destek bulacaksınız. Bu dolunayda şüpheci, sorgulayıcı ve kıskanç duygular hissedebilirsiniz. Güven sorunlarınızı aşmaya çalışın. Geçmişten getirdiğiniz takıntıları çözecek güce ve enerjiye sahip olacaksınız. Bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Umutlarınızı tazelemeye ihtiyacınız var.

Terazi ve Yükselen Terazi

İkili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklık ve iş anlaşmalarınızla ilgili önemli kararlar vereceksiniz. Evliliğinizde kendinizi daha güçlü hissetmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar Teraziler sürpriz bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İş ortaklıkları, sözleşme ve davalarla ilgili süreçleriniz sonuç kazanacak. Geleceğe yönelik plan ve projelerinizde güçleneceksiniz. Arkadaşlarınızdan destek bulabilirsiniz. Ani borca girebilir veya psikolojik anlamda huzursuzluk hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

İş ortamınızda rekabet artabilir. Mücadeleci ruhunuzla istediğinizi elde etmeye çalışacaksınız. Yeni bir projeye başlamaya karar verebilir ve atılım yapabilirsiniz. Yarım kalan bir projeyi tamamlayıp başarı kazanabilirsiniz. İşlerinizi gizlilikle yürütmeli, gizli düşmanlıklara karşı temkinli olmalısınız. Evcil hayvanınızın sağlığı gündemde olacak. Siz de baş, sırt, omuz, bel ağrıları yaşayabilirsiniz. Sakarlık ve yaralanmalara karşı sakin hareket etmelisiniz. Sorumluluklarınızı hızlıca halletmeye çalışacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Koç dolunayı aşk hayatınızda bir dönemi kapatıp yeni bir dönemi açacak. Çekiciliğinizle göz dolduracaksınız. Herkes sizin görselliğinizi ve yeteneklerinizi konuşacak. Bekarlar katıldığınız bir organizasyonda sizi heyecanlandıracak kişiyle tanışacaksınız. İlişkisi olan Yay burçları partnerinizle keyfiniz yerinde olacak. Hobilerinizi projeye çevirmek isteyebilir ve atılım yapabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim ortamında kalabalık etkinlikler düzenlenebilir. Bireyselliğinizi keşfedeceğiniz bu dolunayda ilgi sizin üzerinizde olacak. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Koç dolunayı aile hayatınızda ve yaşadığınız ortamla ilgili önemli kararlar vermenizi sağlayacak. Aile içinde tartışmalara açık bir süreç olsa da yeni başlangıçlar yapmaya açık olacaksınız. Alacağınız ani karar ile taşınabilirsiniz. Ev alıp satabilir, arsa/miras gündeminiz sonuçlanabilir. Kendi içinizde yalnız ve özgür kalmayı isteyeceğiniz bu dolunayda psikolojik anlamda güçlenmeye odaklanacaksınız. Keyfi harcamalar yapabilir ve ilişkilerinizi özgürce yaşamak isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Koç dolunayı beklediğiniz haberleri size ulaştıracak. Mail ve telefon görüşmeleriniz artacak. Eğitim, ticari, dijital alanlarda fikirlerinizi hayata geçirmeye karar verebilirsiniz. Bol bol seyahat edebilir ya da taşınabilirsiniz. Zihinsel anlamda yaratıcı ve aktif olacağınız bu dolunayda yakın çevrenizin desteğini hissedeceksiniz. Yakın ilişkilerde kopuş yaşansa bile yeni adaylara açık olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

Koç dolunayı maddi konularda önemli kararlar vermenizi sağlayacak. Riskli finansal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz ama güvenmediğiniz kişilerle hareket etmeyin. Maaşınız veya kazancınız elinize geçebilir. Bu dönem finansal destek almanız için kapıları çalmanız gerekiyor. İş ortamında yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalısınız. Konforunuz için mücadele edeceksiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.