25 Eylül - 1 Ekim haftalık gökyüzü hareketleri "Her detayı not alın"

25 Eylül - 1 Ekim haftalık gökyüzü hareketleri "Her detayı not alın"
25 Eylül - 1 Ekim haftası gökyüzü etkileri nelerdir? Venüs ve Mars desteği... Merkür'ün olumlu ve olumsuz bağlantıları... Eylül ayının son haftasında gökyüzünde neler olacak?

Eylül ayının son haftasında yok yok... Venüs Mars desteği, Merkür Jüpiter üçgeni, Merkür Uranüs Üçgeni, Merkür ve Neptün karşıtlığı...

Pazartesi günü Ay kova burcunda güne başlıyoruz. Bugün ruhunuz özgür ve yenilikçi olacak. Bugün sosyal olacaksınız, iletişim gücünüzle çevrenizi etkileyeceksiniz. Toplantı, ekip çalışmaları yapabilir, kalabalık ortamlara katılabilirsiniz. Mars ve Chiron arasındaki zorlayıcı bağlantı devam ediyor. Tartışmalara ve sakarlığa açık bir gün. Merkür ve Jüpiter üçgeni isteklerinizin karşınıza çıkmanızı sağlayacak. Seyahat yapabilir, yurt dışı ve ticari projelerinizi organize edebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarı kazanacaksınız. Akşam saatlerinde kısa bir zaman diliminde Venüs ve Mars arasında destekleyici bir bağlantı oluşacak. Flörtöz enerjileri ortaya çıkaracak. Aşk hayatınızda paylaşımlarınız artacak.

Salı günü Ay kova burcunda seyahatine devam ediyor. Sosyal çevreniz ve hayalleriniz ön planda olacak. Sabah saatlerinde yakın çevrenizden destek ve tavsiyeler alacaksınız. Öğle saatlerinde Ay’ın Venüs ile zorlayıcı bağlantısı nedeniyle keyifsiz ve memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Duygusal kopuşlar yaşanabilir. Akşama doğru tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe başlamayın, yarını bekleyin.

Çarşamba günü Ay balık burcunda seyahatine başlıyor. Duygusal konular ve sağlığınız ön planda olacak. Sorumluluklar ile güne başlayabilirsiniz. Öğlene kadar yine Venüs ve Mars arasında destekleyici açı hakim olacak. Aşk ilişkileri için oldukça güzel bir zaman dilimidir. İlişkinizde çekim ve cazibe artar. İletişim eğlenceli ve keyifli hale gelir.

Perşembe günü Ay balık burcunda seyahatine devam etmekte… Sağlığınız, duygularınız ve psikolojiniz ön planda olacak. Sabah saatleri birtakım ikilemler yaşayabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında kalacaksınız. 14.00 civarı sürpriz bir haber alabilirsiniz. Akşama doğru melankolik hissedebilirsiniz. Tembellik etmeyi tercih edebilirsiniz. Annenizin sağlığı gündemde olacak. Geceye doğru Venüs ve Uranüs karesi aktifleşecek. İlişkilerde ani kopuşlar yaşanabilir. Estetik ve bakım için destekleyici değildir. Ani harcamalar yapabilirsiniz.

Cuma günü Ay koç burcunda güne başlıyoruz. Enerjik ve özgür hissedeceksiniz. Özgüveniniz yükselebilir. Venüs Uranüs karesi devam ediyor. Aşk ve parasal meseleler gündemde olacak. Özgür ilişkiler yaşamayı tercih edebilirsiniz.

Cumartesi günü Ay Chiron kavuşumuyla güne başlıyoruz. Baş ağrısıyla uyanabilirsiniz. Sakarlığa dikkat edin. Duygusal yaralar ortaya çıkabilir. Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açı; seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Sürpriz bir hareket girebilir hayatınıza. 15-17.00 arasında duygusal huzursuzluk hissedebilirsiniz. Anlaşmazlıklara açık bir süreç. 17.00’den sonra neşeniz artacak. Aşk hayatınızda mutlu hissedeceğiniz ve sevindirici haberler alabileceğiniz bir zaman dilimi. Geceye doğru kıskançlık krizleri yaşayabilirsiniz. Ruhsal baskı hissedeceksiniz.

Pazar günü Ay boğa burcuna geçiyor. Huzur, sakinlik ve güven arayışı içinde olacağız. Toprak işleri, yemek, sanat ile ilgilenmek ruhumuza iyi gelecek. Merkür ve Neptün arasındaki bağlantı kendisini hissettirecek. Zihinsel dağınıklık, yorgunluk yaşayabilirsiniz. Kandırılma ve dolandırılmalara karşı temkinli olun. Haftasonu herkesin dediğine inanmayın. İnternet alışverişleriniz, online banka işlemlerinizde ekstra dikkat etmenizde fayda var. Sosyal medya dolandırılmaları olabilir. Seyahat planlarınızı iyi organize edin. Yakın çevre ilişkinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.